Ny stor leverandør av smart og bærekraftig metallemballasje

PUBLISERT: 8 september 2021
OPPDATERT: 26 januar

||

Eviosys oppsto som leverandør av smart og bærekraftig metallemballasje da KPS Capital kjøpte Crown Holdings mat- og forbrukeremballasjedivisjon. 

Navnet Eviosys kommer fra det greske ordet for bærekraftig og skal videreføre 200 år emballasjeekspertise for å forbedre markedsposisjonen ytterligere og legge til rette for vekst.

Størst i Europa

Eviosys blir Europas største produsent av emballasje i stål og aluminium til matvarer, med hundrevis av globale og regionale produsenter av mat og forbrukervarer som kunder.
Det nye selskapet skal fokusere på unike og smarte emballasjeløsninger ved å kombinere den rike arven med markedsledende fokus på innovasjon, forskning og utvikling. Porteføljen er sentrert på 100 prosent gjenvinnbare metallråvarer.

44 fabrikker i 17 land

Eviosys har syv designstudioer og tre laboratorier rundt om i Europa og 6.300 ansatte ved 44 fabrikker i 17 land i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA). Tomas Lopez skal lede firmaet som CEO.

– Dette er et utrolig spennende øyeblikk for emballasjeindustrien. Eviosys kombinerer 200 års erfaring med å bevare produkter og fremme merkevarer med fremtidig fokus på innovasjoner som beskytter planeten.
– Med det forretningsmessige fotavtrykket vi har i EMEA innebærer lanseringen av Eviosys et skifte for hele bransjen.

Olivier Aubry, SVP for salg og markedsføring legger til:

– Med vårt fokus på smart, bærekraftig emballasje vil Eviosys ta trygge skritt for å lage produkter som passer for våre kunder, sluttbrukerne og planeten. Dette innebærer dyktige designløsninger og kvalitet uten kompromisser, der bærekraft er hjertet nærmest.

Hovedkontor i Sveits

Eviosys har hovedkontor i Zug, Sveits og lanseres som et frittstående selskap og en ledende leverandør av metallemballasje som har innovasjon og bærekraft i sin kjernevirksomhet. I 2020 omsatte de for 1,9 milliarder . KPS Capital Partners er et privat eiendomsselskap som kjøpte Crown Holdings avdeling for mat- og forbrukeremballasje i EMEA.

Les mer

Produksjon av papir og kartong dalte i 2022

Foreløpig statistikk for 2022 utgitt av Cepi, Confederation of European Paper Industries, viser effektene av høye energipriser og erodering av økonomisk vekst i EU og verden. Sektoren kan imidlertid dra nytte av positive langsiktige trender, som EUs grønne industriplan kan få fart på.
Pappersproduktion

Sopp omvandler tre til filmmateriale

wood-film-utvald

Metsä Board tredubbelt belönat för sitt arbete inom hållbarhet

Metsä Board har för andra gången trippelbelönats för sitt ambitiösa hållbarhetsarbete av den globala ideella miljöorganisationen CDP.
metsa-cdp-utvald

Sveriges Bryggerier efterlyser blåbackar och returglasflaskor

Inför de kommande storhelgerna vädjar nu Sveriges Bryggerier till allmänheten: lämna in era returbackar och returglasflaskor!
blue-back-utvald

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red