Visutech styrker sin markedsposisjon via samarbeid med Fujifilm

PUBLISERT: 30 august 2023
OPPDATERT: 31 august
Foto: Visutech

Visutech, leverandør av digitale produksjonsløsninger til den grafiske industrien i Norden, etablerer nå et samarbeid med Fujifilm.

Samarbeidet vil dekke et bredere spekter av tjenester, fra service til forbruksvarer og utskriftsteknologier. Ved å integrere Fujifilm i sin portefølje kan Visutech enda bedre møte kundenes behov og tilby en komplett løsning for det grafiske markedet.

Vi er ekstremt glade for det nye samarbeidet med Fujifilm, sier Johan Lidström i Visutech.

Visutech streber etter å være en lydhør partner i en bransje der ulike behov og krav eksisterer samtidig, derfor utvider de nå sitt sortiment med flere teknologier for å kunne tilby en rekke løsninger for ulike behov og applikasjoner til den beste kostnaden, lønnsomhet og kvalitet. Det vil være mulig å tilby en bred produktportefølje fra Fujifilm, inkludert forbruksvarer, blekk, printstaver og inkjet- og tonermaskiner.

For ytterligere å styrke sin posisjon som kunnskapsleder, investerer Visutech ytterligere i sitt demosenter ved å installere flere spennende teknologier. Selskapets Digitale Akademi blir nå lastet med nye kurs for å inspirere og øke våre kunders kunnskap i den grafiske bransjen.

– Vi er ekstremt glade for det nye samarbeidet med Fujifilm, som gir oss muligheten til å utvide vårt produktspekter og tilby våre kunder et enda bredere spekter av tjenester og utskriftsteknologier. Ved å integrere Fujifilm i vår portefølje kan vi enda bedre oppfylle våre kunders varierende behov og tilby en komplett løsning for det grafiske markedet, sier Johan Lidström, Vice President & COO i Visutech.

Tekst: Søren Winsløw

Les mer

Flexonyhet på LabelExpo

Svenske PrimeBlade, som produserer "doctor blades", det vil si nalstål til flexopresser, har en verdensledende posisjon, ikke minst med sine unike, nanobehandlede blader. På Labelexpo lanserte de en nyhet som kanskje er den eneste i verden, et spesielt såkalt "containment"-blad, beregnet på å hindre at farge i kammernalen renner bakover inn i maskinen.
Bonnie-Hagen-PrimeBladex

Smurfit Kappas og WestRocks styrer sier ja til sammenslåingen

I forrige uke kom det informasjon om at Smurfit Kappa og Westrock diskuterte en sammenslåing. Nå er det et faktum.
hands-1063442_1280

Lessebo har signert avtale med Addbrand

Lessebo Paper, som kaller seg en av verdens mest miljøvennlige boutique-papirfabrikker, inngår nå en ny grossistavtale med det svenske selskapet Addbrand, som er en grafisk forhandler i Norden for grafiske produkter og tjenester.
addbrandx

Visutech fortsetter å vokse – nå med Bobst

Etter mange år med å ha HP Indigo som produkt, skjer det nå store endringer hos Visutech. For bare noen uker siden ble et samarbeid med Fujifilm annonsert, på Labelexpo i Brussel kom neste kunngjøring. Visutech er nå distributør i Norden for Bobst.
Visutechxz

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red