Det globale forbruket av øl øker, og man forventer at dette vil drive opp etterspørselen etter glassflasker, viser en ny rapport.
Emballering av mat, drikkevarer og kjemikalier i glassflasker og krukker klassifiseres som glassemballasje. Glass har som material fremragende barrieregenskaper, reagerer ikke med andre kjemikalier og er sterile og gjenbrukbart.
Glassflasker
Det brukes fortsatt mye glass ved pakking av mat og drikkevarer, medisiner, kosmetikk, personlig pleieprodukter, vin, cider og øl, osv. Glassflasker finnes i mange fasonger, størrelser og farger. For eksempel er mørke flasker ofte brukt som emballasje for øl, da disse motstår overgjæring.
Vin og cider pakkes også ofte i mørke flasker, fordi disse er mer egnet for lagring over lang tid.
Rapporten, som er laget av MRRSE, gir en detaljert oversikt over det globale glassemballasjemarkedet, med utgangspunkt i 2013.
Den gir også en prognose for utvikling i glassemballasjemarkedet fra 2014 til 2020.
Hent gratis eksemplar
Rapporten gir en dybdeanalyse av volumet i glassemballasjemarkedet i antall kg og i omsetning fra 2013 til 2020. Tabeller og grafer gir en detaljert forklaring av fakta og funn i det globale markedet.
Forskjellige kilder har blitt brukt for å gi et mest mulig pålitelig resultat.Nøkkelpersoner i bransjen har blitt intervjuet, og effekten av myndighetenes reguleringer er studert i detalj.
Drivere og begrensninger på det globale markedet er beskrevet i rapporten. Forretningsstrategien til markedslederne er også beskrevet.
Et gratis eksemplar av rapporten kan bestilles på www.mrsse.com/sample/1165