Foodtech-selskapet Micvac og skålforseglingsspesialisten G. Mondino utvider sitt samarbeid om ferdigretter.
Det svenske foodtech-selskapet Micvac har utviklet et system for oppvarming og pasteurisering av emballert mat. Dette skjer i en kontinuerlig prosess i mikrobølgetunnel. Den italienske produsenten G. Mondini er verdensledende på skålforseglingsteknologi. Sammen skal de to selskapene utvide partnerskapet for å utvikle nye ideer og produkter basert på disse ideene.
På jakt etter nye kundefordeler
– Vi er alltid på jakt etter nye måter å skape fordeler for våre kunder på. Samarbeidet med Mondini gir ikke bare myk integrasjon mellom alle systemer fra Mondini og Micvac. Det innebærer også at vi kan etablere ideer som ikke eksisterer i dag, sier Michael Bogdanski, CEO i Micvac.
Paolo Mondini i G.Mondini legger til:
– Vi er pasjonerte når det gjelder å forsyne forbrukerne med ferdigmåltider som er sunnere, mer smakfulle og ferskere. I denne prosessen kan forbrukerne stole på vår hengivenhet når det gjelder å løse alle problemer som måtte dukke opp nå og i fremtiden.