Med inspirasjon fra utlandet har Fjordland utviklet LITT MAT, en ny serie spiseklare mellommåltider som skal nytes kalde og spises på farten.
De smaksrike rettene passer perfekt for alle som trenger litt smart påfyll i en hektisk hverdag.
”Ready-to-eat”-produkter er en av de store og internasjonale måltidstrendene. Dette er ferdig tilberedt og innpakket mat du finner i butikkene, som kan nytes på farten.
Økende behov for spiseklare mellommåltider
I land som USA og England er markedet og utvalget for spiseklare mellommåltider stadig økende, og Fjordland satser nå stort for å dekke det økende behovet i Norge.
I utviklingen av LITT MAT har Fjordland hatt fokus på å få til gode og smaksrike retter, i kombinasjon med at rettene skal ha en god ernæringsmessig profil.
– Mellommåltider har tradisjonelt vært preget av usunne eller halvsunne valgmuligheter. Fjordland ønsker å tilby et praktisk og næringsrikt alternativ til takeaway-mat og det søte og meieribaserte, som det finnes mye av i norsk dagligvare, sier markedssjef Ellen Molstad Dale.