Over to dager i juni kan alle som jobber i leverandørkjeden for næringsmidler oppdatere seg om mattrygghet under Eurofins-dagene 2016.
Den første dagen blir skal foredragsholderne snakke om hva som skjer når alarmen går, mens den andre dagen handler om hvordan man kan forebygge at alarmen går.
Vil bidra til fokus på matvaretrygghet
– Vi har erfart fra våre kunder og industrien at dette er interessante tema. Eurofins ønsker å bidra til at fokus på matvaretryggheten i Norge ivaretas gjennom hele verdikjeden og at vi sammen blir bedre, forteller Eirin Schrøder, markedsutvikler i Eurofins.
Erfaringsutveksling og kompetanseheving er en nøkkel for å lykkes i jobben med kontinuerlig forbedring. Erfaring fra bransjen viser at økt fokus på forebygging reduserer risiko for tapt omdømme, unødvendig bruk av interne ressurser, tilbakekalling/tilbaketrekking og vises dermed på bunnlinjen.
Eurofins-dagene arrangeres på Lillestrøm 6.-7. juni 2016, med foredragsholdere som Petter Nome (Bryggeri- og Drikkevareforeningen), Marna Kotte (REMA 1000), Randi Haldorsen (Marine Harvest) og Marit Evertsen Grimstad (NRK-FBI) på programmet.
Informasjon og påmelding via sales_food@eurofins.no