C550 fra HP digitaltrykker nitti meter bølgepapp i minuttet

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 21 februar 2023
OPPDATERT: 1 mars
Foto: Pressebilde.

HPs nye høyhastighets digitalpresse – HP PageWide C550 – produserer 90 meter per minutt og er utviklet for å hjelpe emballasjeindustrien med å optimalisere kostnadene ved å produsere materialer som tidligere er trykt i offset- eller flexotrykk.

Denne single-pass-plattformen er utviklet for å hjelpe bedrifter i emballasjeindustrien med å optimalisere produksjonskostnadene og forbedre driftseffektiviteten i produksjonen av bølgepappemballasje.
Basert på den prisvinnende og utprøvde teknologien til C500-pressen, bruker HP PageWide C550 HP termisk inkjetteknologi med vannbasert blekk for å levere konsekvent offset-utskriftskvalitet ved høye produksjonshastigheter.

Foto: Pressebilde.

Med en hastighet på nitti meter i minuttet kan C550-pressen produsere høykvalitets flexo- og offsetlignende utskrifter med konstant hastighet. Det vil gjøre det mulig for forprodusenter å ta på seg jobber som krever stor fleksibilitet.

– HP fortsetter å investere i teknologi som skaper nye muligheter for bedrifter i emballasjeindustrien ved å bidra til den digitale transformasjonen, sier David Tomer, daglig leder for HP Post-print Corrugated Solutions i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å kunne levere C550-pressen til bølgepappindustrien. Vi jobber hele tiden med innovative løsninger som ikke bare forbedrer utskriftsstabiliteten og produktiviteten, men også oppfyller kravene til kvalitet og fleksibilitet som merkevareeiere stiller til emballasje, avslutter Tomer.

Les mer

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Lush satser på POP

Nylig fortalte vi deg om Treforms vellykkede tester med Prevented Ocean Plastic, nå går det britiske kosmetikkselskapet Lush ett skritt videre og starter kommersiell bruk av materialet.
lush

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Heidelberg vil forløse ditt potensial

Det blir verdenspremiere på den nye generasjonen Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen skal muliggjøre autonom trykking også innen emballasjeproduksjon.
Speedmaster_XL_106_21k_5-2048x1365x

Uro i grafisk bransje når det utdannes for få

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Orkla starter panting av emballasje i Sverige

Orkla Confectionery & Snacks Sverige og Orkla Care Sverige starter et samarbeid med gjenvinnings-appen Bower. Det betyr at forbrukere kan pante sin chipspose fra OLW, tannkremtube fra Jordan og såpepakke fra Family Fresh og få penger tilbake.
OLW-pantx