C550 fra HP digitaltrykker nitti meter bølgepapp i minuttet

Foto: Pressebilder
PUBLISERT: 21 februar 2023
OPPDATERT: 1 mars
Foto: Pressebilde.

HPs nye høyhastighets digitalpresse – HP PageWide C550 – produserer 90 meter per minutt og er utviklet for å hjelpe emballasjeindustrien med å optimalisere kostnadene ved å produsere materialer som tidligere er trykt i offset- eller flexotrykk.

Denne single-pass-plattformen er utviklet for å hjelpe bedrifter i emballasjeindustrien med å optimalisere produksjonskostnadene og forbedre driftseffektiviteten i produksjonen av bølgepappemballasje.
Basert på den prisvinnende og utprøvde teknologien til C500-pressen, bruker HP PageWide C550 HP termisk inkjetteknologi med vannbasert blekk for å levere konsekvent offset-utskriftskvalitet ved høye produksjonshastigheter.

Foto: Pressebilde.

Med en hastighet på nitti meter i minuttet kan C550-pressen produsere høykvalitets flexo- og offsetlignende utskrifter med konstant hastighet. Det vil gjøre det mulig for forprodusenter å ta på seg jobber som krever stor fleksibilitet.

– HP fortsetter å investere i teknologi som skaper nye muligheter for bedrifter i emballasjeindustrien ved å bidra til den digitale transformasjonen, sier David Tomer, daglig leder for HP Post-print Corrugated Solutions i en pressemelding.

– Vi er veldig glade for å kunne levere C550-pressen til bølgepappindustrien. Vi jobber hele tiden med innovative løsninger som ikke bare forbedrer utskriftsstabiliteten og produktiviteten, men også oppfyller kravene til kvalitet og fleksibilitet som merkevareeiere stiller til emballasje, avslutter Tomer.

Les mer

Gjenvunnet PET ikke noe for LEGO

LEGO har forsøkt å lage klossene sine av resirkulert PET. Nå forlater de det sporet og går mot bioplast i stedet.
denny-muller-YDNhxzIcvg8-unsplashx

Nå tar digitale presser over for tradisjonelle flexopresser ifølge HP Indigo

Den første dagen på Labelexpo holdt HP Indigo som vanlig sin pressekonferanse. Det var store nyheter, kunne vi i Packnews konstatere.
HP-vdx

Innebærer PPRW en dobling av plastbruken?

PPWR-forordningen fra EU risikerer at plastbruken blir fordoblet, hevder bølgepappindustrien. Dette fremgår av en artikkel i det nederlandske magasinet VerpakkingsManagement.
Dragarbildx

Fikk avtale med Hallingplast

Hardanger-bedriften Profil Emballasje er tildelt en millionkontrakt med Hallingplast. Bedriften i Kinsarvik skal produsere "endelokk" til rør og rigger seg for økt vekst og produksjon.
nils-henrik-moeen_cropped

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red