Agfa Offset Solutions endrer navn til ECO3

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 18 april 2023
OPPDATERT: 19 april
På kunde- og pressetreffet regnet det pengesedler over publikum, dessverre var de ikke ekte. Foto: Agfa.

I desember ble det på et kunde- og pressetreff kunngjort at Agfas offsetavdeling var solgt til kapitalfondet Aurelius Group og at Agfa-navnet ville bli endret. Nå er det annonsert at Agfa Offset Solutions fortsetter under ECO3-merket. Produktene beholder sine kjente navn.

ECO3 vil være til stede på tvers av alle stadier av prepress verdikjeden, og tilby en portefølje av offsetplater, grafisk film, utstyr og tjenester, samt programvare og kjemikalier. Under det nye eierskapet vil ECO3 ha samme organisasjonsstruktur samt salgs- og serviceteam.

Frederik Dehing, global salgssjef, sier:
– Selv om merkevaren, logoen og fargene våre endres, vil ingenting endre seg for kundene våre. De kan fortsette å stole på sin pålitelige account manager og servicetekniker, på vår innovative produktportefølje og på den høyeste verdien av produkter og tjenester. Derfor er slagordet vårt: You Print. We care.

Med direkte salgs- og serviceorganisasjoner i mer enn 30 land, med produksjonskapasitet i Europa, Amerika og Asia, og med sterk støtte fra Aurelius, er ECO3 forpliktet til å drive eksisterende og nye forretningsinitiativer fremover på en bærekraftig måte, skriver de i en pressemelding.

Global sjef for teknologi og markedsføring, Joan Vermeersch uttaler:

– ECO3 oppsummerer perfekt hva vi står for: vi er forpliktet til kontinuerlig innovasjon innen produkter og tjenester og fokuserer på tre ganger ECO: Økologi, økonomi og ekstra bekvemmelighet – eller ECO3. Logoens dynamiske uttrykk viser selskapets smidighet fremover, der de nye bedriftsfargene – CMYK – er en hyllest til vår bransje. Det nye merket vil gradvis fases inn.

ECO3s nye logo og slagord.

Tekst: Søren Winsløw

 

Les mer

Verdens mest moderne anlegg for plastgjenvinning er i Sverige

Det har vært snakk om lenge og nå er det snart tid for innvielse. Svensk Plaståtervinnings gigantanlegg i Motala innvies 15. november.
Konceptbild_sitezerox

Flexonyhet på LabelExpo

Svenske PrimeBlade, som produserer "doctor blades", det vil si nalstål til flexopresser, har en verdensledende posisjon, ikke minst med sine unike, nanobehandlede blader. På Labelexpo lanserte de en nyhet som kanskje er den eneste i verden, et spesielt såkalt "containment"-blad, beregnet på å hindre at farge i kammernalen renner bakover inn i maskinen.
Bonnie-Hagen-PrimeBladex

Smurfit Kappas og WestRocks styrer sier ja til sammenslåingen

I forrige uke kom det informasjon om at Smurfit Kappa og Westrock diskuterte en sammenslåing. Nå er det et faktum.
hands-1063442_1280

Lessebo har signert avtale med Addbrand

Lessebo Paper, som kaller seg en av verdens mest miljøvennlige boutique-papirfabrikker, inngår nå en ny grossistavtale med det svenske selskapet Addbrand, som er en grafisk forhandler i Norden for grafiske produkter og tjenester.
addbrandx

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red