SchurStar Piping Bag ble vurdert som den rette emballeringsløsningen for Martiko, siden den kan fungere både som oppbevaringspose, doseringsverktøy og dekor.
Martiko er blant Spanias ledende produsenter av delikatesser og har mål om å utvikle andebaserte produkter til middagsbord over hele verden.
Oppbevaring, dosering og dekor
Foie gras er ikke et produkt man spiser til middag hver dag i store mengder, men derimot en delikatesse som nytes i små, delikate porsjoner.
SchurStar Piping Bag ble vurdert som en perfekt emballasje den ikke bare fungerer til oppbevaring og promotering av produktet men også til dosering og dekorasjon. Når posespissen er klippet av, kan man dosere eksakt ønsket mengde foie gras og pynte matretter med rosetter som en proff kokk.
Posen har en stilren og enkel design som støtter opp om produktets ledende posisjon på markedet og samtidig appellerer til forbrukere som interesserer seg for gourmetmat.
Pakkemaskin og poser
SchurStar-konseptet består av en pakkemaskin og prefabrikkerte poser som henger sammen. Foie gras-moussen fylles i posene i en automatisk pakkeprosess. Pakkelinjens lengde gjør det mulig å bruke to fyllestasjoner, noe som øker produksjonskapasiteten.
Etter fylling blir posene pasteurisert, og til slutt blir holdbarhetsdato og produktinformasjon påført av en thermo-transfer-printer.