
ProFoodWorld blir det sjette mediet i PMMIs portefølje, der flaggskipet er emballasjetidsskriftet Packaging World. Utgiver for ProFoodWorld blir Patrick Young.
ProFoodWorld vil med sjefredaktør Joyce Fassl dekke den globale mat- og drikkevareindustrien, herunder de forskjellige markedene for kjøtt, kylling og sjømat.
Dekker den globale mat- og drikkeindustrien
Joyce Fassl har dekket mat- og drikkevareindustrien i over 20 år, og hun kommer fra jobben som sjefredaktør for Food Engineering.
ProFoodWorld skal skrives for folk som jobber med bearbeiding, pakking, ingeniørtjenester, drift, logistikk og ledelse.
Nettsiden, nyhetsbrev og de trykte magasinene vil dekke nyheter, trender, produktnyheter og teknologi innenfor mattrygghet, automatisering, bearbeiding, pakking, materialhåndtering og bærekraft, blant annet.
Støtter opp om ny matmesse: ProFood Tech
ProFoodWorld vil også profilere PMMIs nye messe for mat og drikkevarer, ProFood Tech som arrangeres for første gang 4.-6. april 2017 i Chicago. ProFood Tech støttes av Pack Expo, Anuga og International Dairy Foods Association (IDFA).
– Teamet i ProFood World har enorm industrikunnskap og langvarige forbindelser. Det vil sikre høykvalitets dekning av denne markedsplassen, sier Joe Angel, president i PMMI Media Group.
PMMI-President og CEO Charles D. Yuska deler entusiasmen for ProFood World: – Vi er veldig spente på lanseringen av ProFood World, da den vil gi innsikt og støtte for ProFood Tech-messen. På den måten kan vi sikre at vi leverer den beste messen for mat- og drikkevareindustrien og deres leverandører.