Ny verkställande direktör har utsetts i Miller Graphics Group

PUBLISERT: 6 desember 2022
OPPDATERT: 1 februar

Fredrik Turzik (stora bilden) lämnar som VD för Miller Graphics och blir istället VD för huvudägaren O.F. Ahlmark & Co Eftr. AB i Karlstad samt styrelseordförande i Miller Graphics. Ny president och VD i Miller Graphics Group blir Philippe Bataillie (lilla bilden).

Philippe Bataillie har utsetts till ny president och verkställande direktör i Karlstadsbaserade grafiska koncernen Miller Graphics Group.

Philippe Bataillie, som varit VD för Miller Grapchics i Belgien och därefter strategisk utvecklingschef i koncernen, efterträder Fredrik Turzik, som tillträtt rollen som styrelseordförande i Miller Grapchics Group och även utsetts till VD i huvudägaren Ahlmarkskoncernen i Karlstad.

”Tillsammans med Miller Graphics ledningsgrupp och mig själv har Philippe Bataillie varit en viktig drivkraft för utvecklingen och den strategiska inriktningen av Miller Graphics. Jag är övertygad om att Philippe och Miller Graphics ledningsgrupp kommer att fortsätta vår framgångsrika resa”, säger Fredrik Turzik.

Philippe Bataillie kommer att tillträda som VD den 1 januari 2023.

Avgående VD:n Fredrik Turzik tillträdde i augusti 2016. Han kom då närmast från BillerudKorsnäs (numera endast Billerud) och en tjänst som chef för wellpapputvecklingen inom EMEA-området (Europe-Middle East-Africa).

Les mer

Smurfit Kappas og WestRocks styrer sier ja til sammenslåingen

I forrige uke kom det informasjon om at Smurfit Kappa og Westrock diskuterte en sammenslåing. Nå er det et faktum.
hands-1063442_1280

Lessebo har signert avtale med Addbrand

Lessebo Paper, som kaller seg en av verdens mest miljøvennlige boutique-papirfabrikker, inngår nå en ny grossistavtale med det svenske selskapet Addbrand, som er en grafisk forhandler i Norden for grafiske produkter og tjenester.
addbrandx

Smurfit Kappa og WestRock blir gigantisk emballasjeselskap!?

Smurfit Kappa er i diskusjoner om å fusjonere med den amerikanske konkurrenten WestRock. En sammenslåing av to av verdens største papir- og emballasjeprodusenter vil føre til at det blir en gigant i markedet.
hands-1063442_1280

Sytten vinnere i årets ScanStar

Vinnerne av årets ScanStar er nå kåret. Totalt er det delt ut 17 priser til nordiske emballasjedesignere, produsenter og brukere.
scanstar-Juryen

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red