Ny blender fra Tetra Pak gir økt meierikvalitet

PUBLISERT: 15 juni 2017
OPPDATERT: 26 januar


Hjertet i Tetra Pak Inline Blender D er en sofistikert automasjonsplattform som kontinuerlig samler data og kontrollerer presisjonen i blandingen.

– Ingredienser i formulerte produkter kan være dyre. Presisjonsblanding betyr konsistent kvalitet, mindre svinn på ingredienser og kostnadsbesparelse for kundene, og det er akkurat det denne maskinen tilbyr, sier Helen Sellar, produktsjef Tetra Pak Dairy & Beverage Systems.

Minimal variasjon
– Ta et typisk scenario med melkeproduksjon med 3.0 % fett. Den nye Tetra Pak Inline Blender produserer med en minimal variasjon på +/- 0.015 gram per 100ml, mens et konvensjonelt system ligger på 0,050 i snitt, forklarer Sellar.

– Med en produksjonskapasitet på 20.000 liter i timen og 20 arbeidstimer om dagen, 350 dager i året, vil dette alene utgjøre en årlig besparelse på 180.000 euro for en produsent.

Tetra Pak In-Line Blender D håndterer et bredt spekter av ingredienser og kan tilpasses for håndtering av flere resepter, inkludert smaksatt melk, ostemelk, standardisert melk for melkepulver, med mer.

 

 

Les mer

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx

Siste nytt

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx