Nordisk Ministerråd og det norske formannskapet i 2017 inviterer til en nordisk konferanse om forebygging av matsvinn torsdag 27. april 2017 på Gardermoen.
Denne konferansen er med på å markere avslutningen av et treårig nordisk prosjekt om matsvinn, med deltakelse fra Danmark, Finland, Sverige og Norge.
Presentasjon av resultater
Konferansen vil ha fokus på resultater fra det nordiske prosjektet om forebygging av matsvinn 2013-2016, med vekt på matsvinn i primærproduksjonen, matsvinn som en effekt av datomerking og redistribusjon av mat.
Internasjonalt samarbeid om forebygging av matsvinn er også et tema på konferansen som vil dele resultater fra det norske ForMat-prosjektet.
Konferanse vil også gi innsikt i hvordan arbeidet med å forebygge matsvinn er organisert i Norge med samarbeid mellom bransjen i hele verdikjeden for mat og fem departementer.
Det vil også være gode muligheter for diskusjoner, presentere prosjekter og initiativer for å forebygge matsvinn
Påmelding
Konferansen er åpen for aktører i matvarebransjen, organisasjoner, myndigheter og forvaltning, forsknings- og utdanningsmiljøer og andre interesserte.
Konferansen vil foregå på engelsk.





