Mangfold, kosthold, mattrygghet og emballasje er blant temaene på Næringsmiddeldagene som arrangeres i Trondheim i 24.-26. januar 2018.
Arrangementet åpner som vanlig med bedriftsbesøk på onsdagen, med sju lokale bedrifter å velge i. Torsdagens program ta for seg Handlingsplanen for bedre kosthold, der deltakere fra Helsedirektoratet, Forbrukerrådet, Grilstad og NorgesGruppen holder innlegg.
Den andre bolken er viet mangfold, matsikkerhet og mattrygghet, med fokus på ny mat, dyrevelferd og etisk mat. På ettermiddagene er det årsmøte med generalforsamling og medlemsmøte.
Emballasjetema på fredag
Fredagen er emballasjens dag, der fremtidens emballasjeløsninger er i søkelyset. Stig-Yngve Pedersen i Multivac og Bjørn Malm i TINE, Julie Tesdal Håland i Mattilsynet og Thomas Eie i Bama Industri holder innlegg.
Den siste bolken er viet produktutvikling og prosessering med foredrag fra Matpartner, NorgesGruppen og Berg Gård.
For fullt program og mer info, se Teknologisk Matforums nettsider. http://teknologiskmatforum.no/