På ProSweets 2019 som arrangeres i Köln 27.-30. januar, vil LoeschPack sammen med søsterselskapet vise nyheter innenfor fleksibel og lufttett sjokoladeemballasje.
LoeschPack er spesialist på sjokoladeemballasje og stiller ut på messen sammen med søsterselskapet Hastamat Verpackungstechnik.
Pakkemaskin for sjjokoladebars
Pakkemaskinen RCB-HS er en wrappingmaskin for hermetisk lukkede sjokoladebars. Den siste utgaven av LTM-DUO brukes til forsegling av sjokoladebars.
Hygienisk produktbeskyttelse og premium utseende for høykvalitets sjokolade er like viktig som effektiv produksjon og pakking. Å ha rett utstyr er dermed en prioritet for sjokoladeprodusenter.
– R-serien for små sjokoladeprodukter og bars kombinerer premium utseende med ideell produktbeskyttelse med emballasje som er forseglet i begge ender, sier Dr. Thomas Cord.
– Den ekstremt kompakte maskinplattformen RCH-HS er designet for topp ytelse og pålitelig og fleksibel håndtering av moderne primæremballasje for sjokolade.
Utviklet kontinuerlig
Siden prototypen ble presentert har det innovative konsept blitt utviklet kontinuerlig og er nå modent for markedet.
– Etter den vellykkede lanseringen har plattformen etablert seg i markedet. Konseptet har fått spesielt entusiastisk respons i markeder der klimaforholdene gir etterspørsel etter hermetisk lukket emballasje, sier Cord med stolthet.
Forbrukerne kan nye produkter med økt holdbarhet og optimert smak og tekstur. Sjokoladeproduktene presenteres i premium foldwrap, som LoeschPack har vært markedsledende på i flere tiår.
– Med topp ytelse og opptil 600 emballerte produkter i minuttet, er RCH-HS uten konkurrenter i sjokoladesektoren, hevder Cord.