Hvordan du håndterer kriser i matindustrien er avgjørende for hvor raskt du er tilbake på banen igjen. Hør mer om hvordan du kan forberede deg .
Utbrudd av salmonella og listeria, samt terrortrusler kommer fra tid til annen. Gode rutiner må våre på plass på forhånd for å takle både sykdomstilfeller og medieoppslag.
Teknologisk Matforum har fått med seg foredragsholdere som kan fortelle litt om hvilke forhåndsregler man bør ta. Industrien deler erfaringer med tidligere hendelser.
Kriser i matindustrien – temaer som tas opp:
- Risikoanalyser
- Søk etter årsak/sporbarhet
- Erfaringer med salmonellautbrudd
- Tiltak ved varsel om tilbaketrekning
- Krisekommunikasjon
- Eksplosjonssikkerhet i matindustrien.
Se hele programmet og meld deg på via Teknologisk Matforums nettsider.
Sted: Felix konferansesenter på Aker Brygge i Oslo
Dato: 12.juni 2019
Tid: 09.00-1545