Et gresk firma lanserer nå fullkorn i EasySnacking-beger fra RPC Superfos som et alternativt frokostprodukt for folk på farten som kan spises som det er.
Må man ha melk eller yoghurt til fullkornflak eller kan de også spises som snacks? Den familieeide, greske bedriften Tsakaris Familiy har kastet seg på on-the-go-trenden og selger nå frokostprodukter som kan nytes rett fra emballasjen mens man er på farten, som om det var nøtter eller chips.
En ny måte å spise fullkorn på
Som emballasje har Tsakaris Family valgt EasySnacking-beger som er utviklet og produsert av RPC Superfos. Det har skje i lokket hvis forbrukeren skulle ha lyst til å tilsette et meieriprodukt.
– EastSnacking-begeret er virkelig lekkert. Det virker overbevisende og er helt klart praktisk når man er på jobb, skole eller underveis, sier Maria Tskakris, Corporate Marketing Officer hos Tsakiris Family.
– Det betyr at vi som firma skiller oss fra våre konkurrenter da det ikke er mange tilbydere av frokostprodukter som tilbyr en på-farten-løsning. Den lille og hendige størrelsen er ny på markedet, for normalt selges frokostprodukter i større pappesker.
Vintage-look
Serien består av forskjellige fullkornvarianter som kanel og nøttekrem. Til hver variant er begeret dekorert med In-Mould Labelling-teknologien fra RPC Superfos som gjør det mulig å gjengi hver minste detalj.
Emballasjens dekorasjon i vintage look har samme grafiske kvalitet som et foto.
Det er ikke bare Europa som etterspør praktiske løsninger som gjør hverdagen litt enklere. Kina, Taiwan og Sør-Korea er blant landene frokostproduktene i det praktiske på-farten-begeret eksporteres til.
Døråpner til nye markeder
– Vi har vist eksempler på EasySnacking-emballasjen og vårt konsept til våre internasjonale forretningsforbindelser. Dette har vært en fantastisk døråpner, og forretningene går meget bra, forteller Maria Tsakiris, som setter pris på RPC Superfos som emballasjeleverandør.
Tsakiris Family drives i dag i tredje generasjon. Firmaet ble grunnlagt 1963 av Maria Tsakiris’ bestefar og er ellers kjent for produksjon og distribusjon av ferske egg ved siden av frokostproduktene.