Du har vel ikke glemt å ta dagens kiwi?

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 7 mars 2024
OPPDATERT: 7 mars
En kiwi om dagen holder legen unna!?

Å huske å ta medisinen daglig kan være et problem, men gjøres lettere av dosettbokser som er delt inn i dager. Nå kommer samme løsning for de som liker kiwi.

Fruit Pillbox er lansert av matvareselskapet Zespri i New Zealand og testes nå hos FairPrice Group, en butikkjede i Singapore. Den er laget av papp og har syv rom, ett for hver ukedag. Hvert rom inneholder en kiwi.

Emballasjen er resultatet av en undersøkelse i Singapore som fant at 93 prosent av innbyggerne ønsker å spise mer frukt, men en tredjedel av dem gjør det ikke – på grunn av at de glemmer det.

Vi antar at tanken ikke er å svelge frukten hel med en slurk vann!

Les mer

Miljøvennlig, resirkulerbar fiskekasse

Nå som David Beckham er i Norge og fisker kan det kanskje være på plass med en fiskenyhet?
DryPack_2024_sRGB

Stor etikettspesial: Mange vil ha en bit av kaka

Det ble kraftig vekst i etikettbransjen under koronapandemien, men nå har det roet seg. Likevel er dette et interessant segment i vekst og flere aktører melder seg nå på i utviklingen av ende-til-ende løsninger.
etikettspesial-1

Mikrobølger et alternativ ved plastgjenvinning

Når det gjelder resirkulering av plastemballasje, er alternativene mekanisk eller kjemisk resirkulering. På Drupa ble det presentert en annen metode, et alternativ til kjemisk resirkulering, hvor mikrobølger gjør jobben.
Florian-Turkx

Svensk rapport viser minsket miljøpåvirkning fra bryggerienes emballasjer

Svenske bryggerier fortsetter å redusere sitt klimaavtrykk i nesten alle typer emballasje. Det viser siste livssyklusanalyse (LCA) av drikkevareemballasje fra bransjeforeningen Sveriges Bryggerier.
sveriges-bryggerierx

Siste nytt

Du går vel ikke glipp av Packnorth Award 2024?

Bidragene til Packnews Award kommer nå inn til Packnews tett i tett. Det er fjerde gang konkurransen arrangeres og i år er prisutdelingen tilbake på Scanpack. Årets konkurranse byr på nyheter.
PNA-head-240627x

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Miljøvennlig, resirkulerbar fiskekasse

Nå som David Beckham er i Norge og fisker kan det kanskje være på plass med en fiskenyhet?
DryPack_2024_sRGB

RK Grafisk først i Norden med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter for etterbehandling med dellakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Avtalen ble gjort på Drupa og installasjonen vil være den første i Norden.
KM-RK-Grafisk