Din bedrift kan tjene mer på å forbedre emballasjen

PUBLISERT: 9 mars 2016
OPPDATERT: 26 januar

Å utvikle bedre emballasje enn den vi har er bra for kostnader, bruk og hensynet til miljø. På et seminar i Ålesund kan du lære mer om hvordan.

På et seminar om emballasjeoptimering som er spesielt beregnet på fisk- og møbelindustri, vil representanter fra Peterson Packaging Sykkylven og BEWI fortelle hvordan de har jobbet med optimering av emballasje, og hvorfor de har lyktes så godt med det.

På seminaret blir det også en oppdatering om hvilke lover og regler som gjelder for emballasje som skal distribueres i et marked og siste nytt om hvilke utfordringer vi møter i emballasje-Norge. Det blir også en gjennomgang av hva du bør vite om gjenvinning og resirkulering av emballasje akkurat nå.

Seminaret passer for alle som arbeider med emballasje, enten du holder på med salg og innkjøp, markedsføring, design, forskning og utvikling, eller annet.  Seminaret arrangeres av Grønt Punkt Norge og Emballasjeforeningen i regi av NOK – Næringslivets Emballasjeoptimeringskomite.

Klikk her for mer informasjon, program og påmelding
 

 

 

 

Les mer

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx

Siste nytt

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx