HOLDBAR 2020 er det nye navnet på messen som arrangeres hos Norges Varemesse i Lillestrøm 3.-6. mars 2020 og omfatter emballering av matvarer.
Det råder en sterk bevisstgjøring om emballasje og den miljøeffekten forbruksmaterialer og maskiner har på verden vi lever i. Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og de blir holdbare.
Fremtidsrettede løsninger
Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.
Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.
Når messen arrangeres 3.-6. mars under messenavnet HOLDBAR står fremtidige løsninger og bærekraft på menyen.
Her møter du fagpersoner fra ulike deler av bransjen.
– For å nevne et lite knippe, så vil kjøtt- og fiskeindustri, innkjøpere av maskiner, utstyr og emballasje, meierier, IT- logistikk og transport, frukt- og grøntsektoren, meierisektoren, hygiene & renhold, besøke messen. Og mange flere sektorer, også, forteller prosjektleder Cecilie Svabø.
Hun forteller videre at messen vil få et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter. – Det er viktig for oss å gi messen et navn som gjenspeiler hva våre utstilleres produkter og tjenester gjør for produsentene og den menige forbruker. Samtidig som den reflekterer bransjens holdning til framtiden.
Les også: Flere hundre innkjøpere inviteres til messen