Scribos og HP Indigo sikrer produkter mot piratkopiering

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 7 mars 2023
OPPDATERT: 7 mars
Pressebilde.

Scribos har etablert et samarbeid med HP Indigo Division med hensikt å stoppe piratkopiering av produkter. Teknologien er basert på svært sikre QR-koder.

HP Indigo Secure er en pakke med løsninger inkludert maskinvare, programvare, media og blekk for sikkerhetsutskrift og merkevarebeskyttelse, basert på patentert HP Indigo LEP-teknologi og forbedret av partnerløsninger som Scribos.

Scribos tilbyr nå en plug-in for HP Indigo-programvare og trykkpresser, som muliggjør kontrollert printing av manipulasjonssikre koder på tusenvis av HP-trykkpresser over hele verden. En prøveversjon, inkludert en hurtigstartguide for å lage og skrive ut 1000 kopibeskyttede ValiGate QR-koder, er tilgjengelig gratis på forespørsel. Kodene kan kvalitetssjekkes med en app og verifiseres på en Scribos 360 demoversjon av autentiseringsplattformen i skyen.

– Se for deg en verden hvor hver QR-kode er kopibeskyttet og kundene dine kan stole hundre prosent på den lagrede informasjonen de mottar når de skanner den. Dette ville hindre at «track and trace» data eller blokkjeder bli lurt ved kopiering og at kunder og forbrukere mottar forfalsket informasjon om ulovlige produkter, sier Steffen Scheibenstock, forretningsutviklingssjef i Scribos.

Les mer

Ny hybrid trykkmaskin hos Ellco etikett

Ellco Etikett har etter en lang prosess endt opp med en hybrid-maskin som kombinerer tradisjonelt flexotrykk og digital inkjet-printing.
dsc_1576-scaled-e1699602521323

Buchs starter ny etikettproduksjon i Danmark

Det er litt oppsiktsvekkende å starte et nytt etikettrykkeri i Danmarks etikettby nummer 1, Randers, men nå etablerer selskapet Buchs-produksjon i byen.
buchs_01x

Conni Dreyer selger sitt livsverk Dreyer Klisje

Det har vært noen år underveis og nå har Conni Dreyer funnet den rette kjøperen til sitt livsverk – Dreyer Kliche.
dreyer_01

Canon lanserer ny inkjetpresse for etiketter på Drupa

Canon har forhåndsvist en ny inkjetbasert etikettprinter, LabelStream LS2000, som er spesielt rettet mot næringsmiddelindustrien. Den første liveopptredenen blir på Drupa neste år.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Siste nytt

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx