Scribos og HP Indigo sikrer produkter mot piratkopiering

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 7 mars 2023
OPPDATERT: 7 mars
Pressebilde.

Scribos har etablert et samarbeid med HP Indigo Division med hensikt å stoppe piratkopiering av produkter. Teknologien er basert på svært sikre QR-koder.

HP Indigo Secure er en pakke med løsninger inkludert maskinvare, programvare, media og blekk for sikkerhetsutskrift og merkevarebeskyttelse, basert på patentert HP Indigo LEP-teknologi og forbedret av partnerløsninger som Scribos.

Scribos tilbyr nå en plug-in for HP Indigo-programvare og trykkpresser, som muliggjør kontrollert printing av manipulasjonssikre koder på tusenvis av HP-trykkpresser over hele verden. En prøveversjon, inkludert en hurtigstartguide for å lage og skrive ut 1000 kopibeskyttede ValiGate QR-koder, er tilgjengelig gratis på forespørsel. Kodene kan kvalitetssjekkes med en app og verifiseres på en Scribos 360 demoversjon av autentiseringsplattformen i skyen.

– Se for deg en verden hvor hver QR-kode er kopibeskyttet og kundene dine kan stole hundre prosent på den lagrede informasjonen de mottar når de skanner den. Dette ville hindre at «track and trace» data eller blokkjeder bli lurt ved kopiering og at kunder og forbrukere mottar forfalsket informasjon om ulovlige produkter, sier Steffen Scheibenstock, forretningsutviklingssjef i Scribos.

Les mer

Hvordan kan QR-koder forenkle og forbedre?

Dette temaet sto på agendaen i et foredrag som ble holdt på Holdbar-messen i Lillestrøm denne uken.
IMG_8852

Lexit selger etikettvirksomheten

Lexit Group vil fokusere på den mer teknologitunge delen av eksisterende virksomhet innen merking, datafangst og digitalisering. Etikettvirksomheten selger de til  Nordvalls, som de skal samarbeide med om etikettleveransene til kundene.
lexit_8863-web

Ledende blekk benytter menneskelig elektrisitet som energikilde

International Paper markedsfører nå Ohmega Conductive Ink + Touchcode, en ny teknologi som selskapet sier gir emballasjeindustrien en "ny dimensjon" av merkevarebeskyttelse.
Ohmega

Emballator testar smart etikett som utvecklats av Innoscentia

Emballator Innovation Center testar en smart dynamisk etikett för hållbarhetstid för kött, som utvecklats av svenska startupen Innoscentia.
emballator-etikett-utvald

Siste nytt

Fra plastposer til papirposer i fruktavdelingen

Dagligvarekjeden Meny tester nå ut et pilotprosjekt der de erstatter de gjennomsiktige plastposene med poser i papir i kjedens fruktavdelinger.
sma-grep-gir-plastkutt-pa-100000-kg

Ny serie traupakkere fra Multivac med premiere på interpack

De nye traupakkerne fra Multivac i TX6-serien er et supplement til TX-serien som ble lansert i 2019 med den helautomatiske TX 710. Det er en serie som passer for bedrifter med liten plass, fotavtrykket er lite men kapasiteten sies å være høy.
TX-620

HP med ny digitalpresse

I dag, 21. mars 2023 lanserer HP den nye HP Indigo 200K digitalpressen, som ifølge selskapet har en 30 prosent forbedret hastighet og skal kunne gi 45 prosent økning i produktivitet.
C0125.00_03_42_04.Still005

Store endringer i Nordisk Bioplastforenings styre

Da Nordisk Bioplastforening holdt årsmøte 15. mars var det store endringer i valget av styre. Magnus Hedenmark ble ny styreleder etter Hans Friedsam og ellers ble det valgt et helt nytt styre, bortsett fra to medlemmer.
Delar-av-nya-styrelsenx