Roger Stormo er ny redaktør på Packnews.no

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 1 februar

Roger Stormo.

Det langsiktige samarbeidet mellom Norsk Emballagesforening og Packnews.no er over og Roger Stormo tar over som redaktør.

Som vi har informert om tidligere har Nordens ledende bransjeblad for emballasjeindustriens verdikjede, nord emballage, skiftet navn til Packnews og er plassert i forlaget AGI Media AB. Samtidig har det langvarige samarbeidet som Packnews.no har hatt med Norsk Emballasjeforening opphørt, på grunn av tidsmangel hos foreningen. Vi takker foreningen og ikke minst Per Ø. Nordberg for et meget godt samarbeid gjennom årene. Selvsagt kommer vi fortsatt til å ha god kontakt med foreningen.
Fra og med nå er det Roger Stormo som oppdaterer Packnews.no. Roger har fra før et kontinuerlig samarbeid med AGI Media AB og er redaktør for Sign&Print.no. Nyheter og annen interessant informasjon sender dere dermed nå til:
roger.stormo@agi.no
+47 (0)9208 6526
I starten av februar kommer Packnews.no dessuten til å få et nytt utseende.

Sjefredaktøren for Packnews.com er fortsatt Bo Wallteg. bo.wallteg@agi.se

Les mer

Orklaselskap kjøper 70 % av aksjene i Kartonage

BAKO AS, et selskap tilhørende Orkla Food Ingredients, har signert og gjennomført en avtale om kjøp av 70 % av aksjene i emballasjefirmaet Kartonage AS fra MMS Holding AS og TESS Holding AS, begge selskaper som er heleid av brødrene Svein og Frode Larssen.
Handshake11

Uro i grafisk bransje når det utdannes for få

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Orkla starter panting av emballasje i Sverige

Orkla Confectionery & Snacks Sverige og Orkla Care Sverige starter et samarbeid med gjenvinnings-appen Bower. Det betyr at forbrukere kan pante sin chipspose fra OLW, tannkremtube fra Jordan og såpepakke fra Family Fresh og få penger tilbake.
OLW-pantx

Besparelser på flere plan med automatisk pakking av netthandelsemballasjer

Den finske logistikktjenesteleverandøren Inex Partners Oy har inngått samarbeid med SEE (tidligere Sealed Air) for å forbedre emballasjeautomatisering.
SEE-I-Pack

Siste nytt

Klokken tikker for emballasjefirmaene om man skal klare EUDR til årsskiftet

Nedtellingen fortsetter mot 30. desember 2024, da de fleste bedrifter som er basert i EU eller som leverer varer til EU, må overholde EUs nye avskogingsforordning (EUDR). Det vil stille store krav til for eksempel produsenter av papir, papp og emballasje.
johannes-plenio-1vzLW-ihJaM-unsplashx

Utfordringer ved testing av nye biobaserte materialer i kontakt med mat

Bedrifter som utvikler nye biomaterialer bør huske på at materialer laget av biobaserte råvarer krever minst like mye materialtesting som tradisjonell plast, ofte enda mer. Dette er skrevet av Niko Markkinen, ekspert på testing av matemballasje ved Measurlabs i Finland.
markkinen

Er denne drikkevareemballasjen en game-changer som ryster de store selskapene?

15. mai var deler av emballasjepressen samlet i Amsterdam for å være med på lanseringen av en helt ny emballasjeløsning som selskapet bak pressekonferansen, Zotefoams, mener er en "game changer". Skulle de store produsentene av flytende kartongemballasje, Tetra Pak, Elopak og SIG Combibloc, føle seg truet?
rezorce

Fremtidssikker og bærekraftig løsning for transport av stablede kartonger

PepsiCo produserer potetchips i Broek op Langedijk i Nederland. For transport trengte selskapet et nytt system som pålitelig skulle forhindre at kartonger stablet på paller sklir. Selskapet valgte Nordsons smeltelimteknologi, som har redusert limkostnadene og antallet kundeklager drastisk.
Nordson-PepsioCo-MiniBlue-Modul-spray-applicationx