Roger Stormo er ny redaktør på Packnews.no

PUBLISERT: 23 januar 2023
OPPDATERT: 1 februar

Roger Stormo.

Det langsiktige samarbeidet mellom Norsk Emballagesforening og Packnews.no er over og Roger Stormo tar over som redaktør.

Som vi har informert om tidligere har Nordens ledende bransjeblad for emballasjeindustriens verdikjede, nord emballage, skiftet navn til Packnews og er plassert i forlaget AGI Media AB. Samtidig har det langvarige samarbeidet som Packnews.no har hatt med Norsk Emballasjeforening opphørt, på grunn av tidsmangel hos foreningen. Vi takker foreningen og ikke minst Per Ø. Nordberg for et meget godt samarbeid gjennom årene. Selvsagt kommer vi fortsatt til å ha god kontakt med foreningen.
Fra og med nå er det Roger Stormo som oppdaterer Packnews.no. Roger har fra før et kontinuerlig samarbeid med AGI Media AB og er redaktør for Sign&Print.no. Nyheter og annen interessant informasjon sender dere dermed nå til:
roger.stormo@agi.no
+47 (0)9208 6526
I starten av februar kommer Packnews.no dessuten til å få et nytt utseende.

Sjefredaktøren for Packnews.com er fortsatt Bo Wallteg. bo.wallteg@agi.se

Les mer

EU-regler får konsekvenser for det norske plastmarkedet

Femten nye EU-standarder for plastholdig emballasje kommer sannsynligvis til implementeres også av det norske lovverket. Men det er et vindu åpent for at aktører på det norske markedet kan komme med innspill.
plastmarkedet

Conni Dreyer selger sitt livsverk Dreyer Klisje

Det har vært noen år underveis og nå har Conni Dreyer funnet den rette kjøperen til sitt livsverk – Dreyer Kliche.
dreyer_01

Skanem Group gjør comeback i det europeiske emballasjemarkedet

Skanem AS kjøper 100% av aksjene i emballasjeprodusentene Bergen Plastics AS og Heger AS.
Photo Skanem Group 1 comp

Smurfit Kappas og WestRocks styrer sier ja til sammenslåingen

I forrige uke kom det informasjon om at Smurfit Kappa og Westrock diskuterte en sammenslåing. Nå er det et faktum.
hands-1063442_1280

Siste nytt

New Yorks statsadvokat saksøker PepsiCo for forsøpling

New Yorks Attorney general anla et søksmål for noen uker siden og anklaget PepsiCo for å skade publikum og unnlate å advare forbrukere om miljø- og helsetrusler fra engangsplastemballasjen.
pepsico1x

Fra fossilt til biobasert i belysningsemballasjer

Paptic, Secto Design og Woamy har utviklet en ny løsning for beskyttende emballasje i belysningsindustrien. Den redesignede emballasjen er resirkulerbar og samsvarer med prinsippene for sirkulær økonomi.
SectoDesign-Sectomo-Paptic-2381_newslx

Stilmiks med dopaminkick skal selge nyttig pizza

For å få pizza uten brød til å virke fristende, hyret matprodusenten For Real! Foods inn byrået Pond Design. Med mange års erfaring innen emballasjedesign og identitetsskaping kunne byrået guide pizzaprodusenten til rett vei i fastfood-jungelen. Vi snakket med teamet i Pond Design om designprosessen.
Pond_For-Real-Food_01

Komposterbare ølkrus på Formel 1-finalen

På Formel 1-finalen i Abu Dhabi nylig var Helsingborg-selskapet Gaia Biomaterials ansvarlig for en unik del av arrangementets bærekraftssatsing. Arrangementets 150 000 ølkrus ble laget av selskapets komposterbare plasterstatning Biodolomer.
GAIAxx