Ny skålforsegler med høyere hastighet og fleksibilitet

PUBLISERT: 24 august 2021
OPPDATERT: 26 januar

|SONY DSC

Ishida Europe har utvidet QX Flex-serien med en skålforsegler som møter markedets etterspørsel etter en kompakt og fleksibel løsning.

Ishidas investereringer i skålforseglere er drevet av en global etterspørsel etter forlenget holdbarhet for å redusere matsvinn og en kvalitetssikring for forbrukerne med minimal bruk av emballasjematerialer.

105 pakker i minuttet
QX-900 kan integreres med Ishidas prisvinnende AirScan som detekterer CO2-lekkasjer fra hull i MAP-pakkene ved hastighet på opptil 180 ppm.

Ishida QX-900 Flex har en hastighet på 15 sykluser i minuttet med inntil syv preginger, noe som gir en toppfart på105 pakker i minuttet. Skålforsegleren kan brukes både til «seal only» og på MAP-skåler.

Den kan håndtere en rekke materialer og formater, inkludert skåler laget av resirkulert eller fornybar kartong, monoplast og de nyeste variantene av skinpack og «skin on board».

Fotavtrykket på QX-900 gjør den ideell som standalone-maskin eller som en del av en fullintegrert pakkelinje. Fjernkontrollen (RCU) brukes til å justere fire fyllesystemer, og en printer kan brukes for å bygge inn batchkoder, strekkoder, produksjons- og holdbarhetsdatoer og prisinformasjon.

Raskere bytter av film og verktøy

En brukervennlig avspolingsløsning for film gir raskere rullbytter, mens verktøy kan byttes på 10 minutter. En tralle bidrar til at skiftet kan gjøres trygt og raskt av en operatør.

99 individuelle produktinnstillinger kan lagres i RCU-en, noe som gir raskt oppsett og kontroll med vakuum og gassnivåer for MAP. QX-900 kan integreres med Ishidas prisvinnende AirScan som detekterer CO2-lekkasjer fra hull i MAP-pakkene ved hastighet på opptil 180 ppm.

 

Les mer

Produksjon av papir og kartong dalte i 2022

Foreløpig statistikk for 2022 utgitt av Cepi, Confederation of European Paper Industries, viser effektene av høye energipriser og erodering av økonomisk vekst i EU og verden. Sektoren kan imidlertid dra nytte av positive langsiktige trender, som EUs grønne industriplan kan få fart på.
Pappersproduktion

Sopp omvandler tre til filmmateriale

wood-film-utvald

Metsä Board tredubbelt belönat för sitt arbete inom hållbarhet

Metsä Board har för andra gången trippelbelönats för sitt ambitiösa hållbarhetsarbete av den globala ideella miljöorganisationen CDP.
metsa-cdp-utvald

Sveriges Bryggerier efterlyser blåbackar och returglasflaskor

Inför de kommande storhelgerna vädjar nu Sveriges Bryggerier till allmänheten: lämna in era returbackar och returglasflaskor!
blue-back-utvald

Siste nytt

Du går vel ikke glipp av Packnorth Award 2024?

Bidragene til Packnews Award kommer nå inn til Packnews tett i tett. Det er fjerde gang konkurransen arrangeres og i år er prisutdelingen tilbake på Scanpack. Årets konkurranse byr på nyheter.
PNA-head-240627x

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324

Miljøvennlig, resirkulerbar fiskekasse

Nå som David Beckham er i Norge og fisker kan det kanskje være på plass med en fiskenyhet?
DryPack_2024_sRGB

RK Grafisk først i Norden med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter for etterbehandling med dellakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Avtalen ble gjort på Drupa og installasjonen vil være den første i Norden.
KM-RK-Grafisk