Ny skålforsegler med høyere hastighet og fleksibilitet

PUBLISERT: 24 august 2021
OPPDATERT: 26 januar

|SONY DSC

Ishida Europe har utvidet QX Flex-serien med en skålforsegler som møter markedets etterspørsel etter en kompakt og fleksibel løsning.

Ishidas investereringer i skålforseglere er drevet av en global etterspørsel etter forlenget holdbarhet for å redusere matsvinn og en kvalitetssikring for forbrukerne med minimal bruk av emballasjematerialer.

105 pakker i minuttet
QX-900 kan integreres med Ishidas prisvinnende AirScan som detekterer CO2-lekkasjer fra hull i MAP-pakkene ved hastighet på opptil 180 ppm.

Ishida QX-900 Flex har en hastighet på 15 sykluser i minuttet med inntil syv preginger, noe som gir en toppfart på105 pakker i minuttet. Skålforsegleren kan brukes både til «seal only» og på MAP-skåler.

Den kan håndtere en rekke materialer og formater, inkludert skåler laget av resirkulert eller fornybar kartong, monoplast og de nyeste variantene av skinpack og «skin on board».

Fotavtrykket på QX-900 gjør den ideell som standalone-maskin eller som en del av en fullintegrert pakkelinje. Fjernkontrollen (RCU) brukes til å justere fire fyllesystemer, og en printer kan brukes for å bygge inn batchkoder, strekkoder, produksjons- og holdbarhetsdatoer og prisinformasjon.

Raskere bytter av film og verktøy

En brukervennlig avspolingsløsning for film gir raskere rullbytter, mens verktøy kan byttes på 10 minutter. En tralle bidrar til at skiftet kan gjøres trygt og raskt av en operatør.

99 individuelle produktinnstillinger kan lagres i RCU-en, noe som gir raskt oppsett og kontroll med vakuum og gassnivåer for MAP. QX-900 kan integreres med Ishidas prisvinnende AirScan som detekterer CO2-lekkasjer fra hull i MAP-pakkene ved hastighet på opptil 180 ppm.

 

Les mer

Produksjon av papir og kartong dalte i 2022

Foreløpig statistikk for 2022 utgitt av Cepi, Confederation of European Paper Industries, viser effektene av høye energipriser og erodering av økonomisk vekst i EU og verden. Sektoren kan imidlertid dra nytte av positive langsiktige trender, som EUs grønne industriplan kan få fart på.
Pappersproduktion

Sopp omvandler tre til filmmateriale

wood-film-utvald

Metsä Board tredubbelt belönat för sitt arbete inom hållbarhet

Metsä Board har för andra gången trippelbelönats för sitt ambitiösa hållbarhetsarbete av den globala ideella miljöorganisationen CDP.
metsa-cdp-utvald

Sveriges Bryggerier efterlyser blåbackar och returglasflaskor

Inför de kommande storhelgerna vädjar nu Sveriges Bryggerier till allmänheten: lämna in era returbackar och returglasflaskor!
blue-back-utvald

Siste nytt

Oppstart for Re3-plast: Reduce, Reuse, Recycle

Den 5. og 6. mars hadde Grønn plattform-prosjektet Re3-plast oppstart hos Nofima i Ås. Prosjektet ledes av Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker i Nofima, og eies av Nortura ved Per Berg.
re3plast

Konsumentene katalysator for nye bærekraftige emballasjeløsninger

Det er oss forbrukere som driver utviklingen av ny, bærekraftig, emballasje og plastemballasje er ille ute, ifølge en undersøkelse fra Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Ny teknikk gir innebygd fuktbeskyttelse i fleksible emballasjer

Aptar CSP Technologies og ProAmpac har utviklet en teknologi som gir innebygd fuktbeskyttelse i fleksibel emballasje.
proampac-and-aptar-1709018491x

Lanserer mat-trau av 100% resirkulerte materialer

Klöckner Pentaplast (kp) sier de lanserer en viktig milepæl i matemballasjeindustrien og har lansert de første mattrauene bestående av hundre prosent resirkulert PET (rPET) som utelukkende kommer fra trau.
KP-trayx