Ny administrerende direktør for Xeikon Digital Division

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 23 februar 2023
OPPDATERT: 24 februar
Robert Welford er ny administrerende direktør for den digitale divisjonen i Xeikon. Foto: Xeikon.

Flint Group har utnevnt Robert Welford som administrerende direktør for den digitale divisjonen i Xeikon. Til nå har han vært visepresident for forskning og utvikling.

Robert begynte i Xeikon i september 2018 da han overtok sjefen for forskning og utvikling, med et bredt ansvarsområde for å lede ingeniørvirksomheten, kompetansesentrene for blekk og toner, samt trykkeprosessen og prosjektledelseskontoret. Som ny administrerende direktør vil han trekke på disse ferdighetene og sin solide bakgrunn i trykkeribransjen, ettersom selskapet akselererer industrialiseringen av produktlinjen og fortsatte integrasjonen med Flint Group.

– Jeg er veldig stolt over å ha muligheten til å lede dette teknologiselskapet som har vært en pioner innen digitaltrykk siden oppstarten, sier Robert.

– Xeikon har alltid hatt et sterkt fokus på kundesentrisk utvikling og applikasjonsdrevne løsninger, og navnet har blitt synonymt med banebrytende innovasjoner og teknologi.

Han legger til:
– Dette er en spennende bransje å være en del av, men som ethvert annet selskap er jeg sikker på at vi vil ha vår del av nye utfordringer og press ettersom markedet og våre kunders behov fortsetter å endre seg og utvikle seg. Vi vil fortsette vårt oppdrag om å støtte trykkerier og agenter med verktøyene de trenger for å lykkes med å navigere i fremtiden og utvide virksomheten deres – innen etiketter, bølgepappemballasje og grafisk kunst.

Det fremgår ikke av pressemeldingen hva som skjer med Benoit Chatelard, som til nå har vært administrerende direktør for Flint Group Digital og Xeikon.

Les mer

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Smurfit Kappas og WestRocks styrer sier ja til sammenslåingen

I forrige uke kom det informasjon om at Smurfit Kappa og Westrock diskuterte en sammenslåing. Nå er det et faktum.
hands-1063442_1280

Lessebo har signert avtale med Addbrand

Lessebo Paper, som kaller seg en av verdens mest miljøvennlige boutique-papirfabrikker, inngår nå en ny grossistavtale med det svenske selskapet Addbrand, som er en grafisk forhandler i Norden for grafiske produkter og tjenester.
addbrandx

Smurfit Kappa og WestRock blir gigantisk emballasjeselskap!?

Smurfit Kappa er i diskusjoner om å fusjonere med den amerikanske konkurrenten WestRock. En sammenslåing av to av verdens største papir- og emballasjeprodusenter vil føre til at det blir en gigant i markedet.
hands-1063442_1280

Siste nytt

World Packaging Organization og AIPIA i smart samarbeid

WPO, World Packaging Organization, og AIPIA, Active and Intelligent Packaging Industry Association, har signert et Memorandum of Understanding (MOU), for å fremme deres samarbeid om å dele ideer om smart emballasje og vitenskapen bak denne.
WPO-AIPIAx

Fiberflaske som er klar for industriell produksjon

Flasker laget av fiber er et område som interesserer mange utviklere og nå og da kommer det informasjon om nye produkter. Du ser imidlertid ikke mye av dem på markedet. På den nylig avsluttede Pack Expo i Las Vegas ble et alternativ vist frem.
RyPax-and-CelluComp-Launch-Industry-First-All-Fiber-Bottle-Solutionx

Sveriges mest kjøpte bil fyller 70 år og har blitt ”grønn”

Godteriproduktet Ahlgrens biler kalles "Sveriges mest kjøpte bil" – i år fyller den 70 år og har samtidig fått nytt design og emballasje som i stor grad består av "grønn" bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
bilar-plantpack-utvald

Her er de nominerte i Packnorth Award 2023 - del 2

Vi fortsetter presentasjonen av de nominerte til årets Packnorth Awards, denne gangen emballasje i kategoriene næringsmidler og netthandel.
A-gg-red