Lyst på et flatt påskeegg?

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 23 februar 2023
OPPDATERT: 24 februar
Flate sjokoladepåskeegg reduserer emballasjebruken.

I Australia har selskapet Pana Organic lansert et åttigrams flatt sjokoladepåskeegg til påske, en måte å redusere både emballasje og transport på.

Ifølge Pana Organic reduserer det bearbeidede egget radikalt selskapets påvirkning på planeten, ved å bruke åtti prosent mindre emballasjemateriale enn det forrige, runde egget. Selskapet håper at denne beslutningen vil inspirere merkevarer til å produsere mer bærekraftig og etablere en ny målestokk for samfunnsansvar.

– Pana Organics forpliktelse til bærekraft og miljø er en forlengelse av min egen lidenskap, sier Pana Organics administrerende direktør, Pana Barbounis.

– Introduksjonen av våre flate sjokoladeegg vil radikalt redusere emballasjeavfall denne sesongen – det er nok et skritt mot å redusere Pana Organics’ miljøpåvirkning. Vi er så glade for at kundene våre skal prøve våre nye, spennende smaker og også nyte noen elskede klassikere, sier Barbounis videre.

Nå står ikke verden til påske?

Les mer

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Lush satser på POP

Nylig fortalte vi deg om Treforms vellykkede tester med Prevented Ocean Plastic, nå går det britiske kosmetikkselskapet Lush ett skritt videre og starter kommersiell bruk av materialet.
lush

Xeikon viser innovasjoner i nøkkelsegmenter på Drupa

Xeikon, som er en del av Flint Group, tilbyr digitale løsninger for både den grafiske industrien og emballasjeindustrien. På Drupa viser de frem de siste innovasjonene i disse segmentene.
SV-kollage-1536x1024x

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

Siste nytt

Heidelberg vil forløse ditt potensial

Det blir verdenspremiere på den nye generasjonen Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen skal muliggjøre autonom trykking også innen emballasjeproduksjon.
Speedmaster_XL_106_21k_5-2048x1365x

Uro i grafisk bransje når det utdannes for få

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Orkla starter panting av emballasje i Sverige

Orkla Confectionery & Snacks Sverige og Orkla Care Sverige starter et samarbeid med gjenvinnings-appen Bower. Det betyr at forbrukere kan pante sin chipspose fra OLW, tannkremtube fra Jordan og såpepakke fra Family Fresh og få penger tilbake.
OLW-pantx