I Australia har selskapet Pana Organic lansert et åttigrams flatt sjokoladepåskeegg til påske, en måte å redusere både emballasje og transport på.
Ifølge Pana Organic reduserer det bearbeidede egget radikalt selskapets påvirkning på planeten, ved å bruke åtti prosent mindre emballasjemateriale enn det forrige, runde egget. Selskapet håper at denne beslutningen vil inspirere merkevarer til å produsere mer bærekraftig og etablere en ny målestokk for samfunnsansvar.
– Pana Organics forpliktelse til bærekraft og miljø er en forlengelse av min egen lidenskap, sier Pana Organics administrerende direktør, Pana Barbounis.
– Introduksjonen av våre flate sjokoladeegg vil radikalt redusere emballasjeavfall denne sesongen – det er nok et skritt mot å redusere Pana Organics’ miljøpåvirkning. Vi er så glade for at kundene våre skal prøve våre nye, spennende smaker og også nyte noen elskede klassikere, sier Barbounis videre.
Nå står ikke verden til påske?