Labelexpo Europe flytter til Barcelona i 2025

Foto: Bo Wallteg
PUBLISERT: 1 juni 2023
OPPDATERT: 1 juni
Fira Barcelona er også hallene til Hispack, den internasjonale emballasjemessen. Foto: Bo Wallteg

Tarsus Group, arrangør av Labelexpo Global Series, kunngjør at Labelexpo Europe vil flytte fra sin nåværende plassering på Brüssels Expo til Barcelona Fira for 2025-utgaven av messen.

Flyttingen påvirker ikke den kommende Labelexpo Europe 2023, som vil finne sted som planlagt på Brussels Expo i september. Flyttingen til Barcelona i 2025 kommer etter omfattende konsultasjoner med interessenter i etikettindustrien og drar nytte av de utmerkede fasilitetene både på Fira-arenaen og i byen Barcelona.

– Fordelene for både våre utstillere og besøkende ved å flytte Labelexpo Europe til Barcelona er klare, sier Jade Grace ved Labelexpo Global Series.

– Vi har nådd maksimal kapasitet på Brüssels Expo, og Fira varsler neste fase av Labelexpo Europes vekst. De større hallene fremmer en lettere strøm av besøkende rundt på messen og infrastrukturen er tilpasset de tekniske behovene til våre utstillere. De moderne hallene er utstyrt med et effektivt ventilasjonssystem og deres raske, gratis Wi-Fi kan koble opp til 128 000 brukere samtidig.

– Det er også omfattende serveringsmuligheter og lokalet har et sterkt engasjement for grønn energi og bærekraft – Fira har over 25 000 solcellepaneler installert på taket.
Utstillingsområdet ligger en 15-minutters kjøretur fra den internasjonale flyplassen og er på to t-banelinjer, for de som reiser til messen med bil er det 4800 parkeringsplasser på stedet.

– Vi vil alltid se med glede tilbake på årene vi tilbrakte i Brüssel, der Labelexpo vokste til den verdensledende utstillingen den er i dag. Flyttingen til Barcelona vil bygge på denne arven og gi Labelexpo Europe plassen den trenger for fremtidig vekst.

– Den fantastiske beliggenheten til Fira de Barcelona, ​​og Barcelona Citys forpliktelse til å gjøre messen til en suksess, vil sikre at Labelexpo Europe fortsetter å holde sin plass som verdens ledende begivenhet for etikett- og emballasjetrykkindustrien, sier Lisa Milburn , ansvarlig for Labelexpo på Tarsus.

Les mer

Konsumentene katalysator for nye bærekraftige emballasjeløsninger

Det er oss forbrukere som driver utviklingen av ny, bærekraftig, emballasje og plastemballasje er ille ute, ifølge en undersøkelse fra Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Metsä Boards falskartongmaskin er nå størst i Europa

Metsä Board, en del av Metsä Group, innviet sin oppgraderte fals-kartongmaskin i Husum, Sverige, 11. april.
Ribbon-has-been-cutx

Teknikknerding med Galli på Scanpacks scener

Hun er en teknologinerd. Hun er ekspertstemmen med masse energi, og latteren er aldri langt unna. Dette er nok de beste grunnene til å ikke gå glipp av Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.
Evelina-Gallix

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Siste nytt

Oppstart for Re3-plast: Reduce, Reuse, Recycle

Den 5. og 6. mars hadde Grønn plattform-prosjektet Re3-plast oppstart hos Nofima i Ås. Prosjektet ledes av Marit Kvalvåg Pettersen, seniorforsker i Nofima, og eies av Nortura ved Per Berg.
re3plast

Konsumentene katalysator for nye bærekraftige emballasjeløsninger

Det er oss forbrukere som driver utviklingen av ny, bærekraftig, emballasje og plastemballasje er ille ute, ifølge en undersøkelse fra Tetra Pak.
ryoji-iwata-IBaVuZsJJTo-unsplashx

Ny teknikk gir innebygd fuktbeskyttelse i fleksible emballasjer

Aptar CSP Technologies og ProAmpac har utviklet en teknologi som gir innebygd fuktbeskyttelse i fleksibel emballasje.
proampac-and-aptar-1709018491x

Lanserer mat-trau av 100% resirkulerte materialer

Klöckner Pentaplast (kp) sier de lanserer en viktig milepæl i matemballasjeindustrien og har lansert de første mattrauene bestående av hundre prosent resirkulert PET (rPET) som utelukkende kommer fra trau.
KP-trayx