Industrimessen Holdbart 2020 er arvtakeren etter Mat og Emballasje og arrangeres som sin forgjenger parallelt med messen SMAK på Norges Varemesse.
Industrimessen HOLDBAR 2020 er den viktigste møteplassen for produksjon og emballering i 2020.
Her møter bransjen beslutningstakere og får anledning til å knytte nye kontakter og pleie eksisterende kontakter.
Viktig møteplass
– Her skal vi legge til rette for inspirasjon gjennom nye og innovative løsninger. Vi skal møte leverandører som deler sin lidenskap innenfor akkurat sin spisskompetanse og kunnskap, forteller prosjektleder Cecilie Svabø.
Nå søker arrangørene å styrke staben med en ny medarbeider.
– Vi søker en selger som har god kjennskap til emballeringsbransjen og er selvdreven innenfor salg og service.
– Den nye selgeren vil få hovedansvaret for å fylle opp messen med å selge stands til både etablerte og nye utstillere, i godt samarbeid med både prosjektleder og markedsressurs i HOLDBAR-teamet, avslutter Svabø..
Fristen for å søke går ut 24. juni.
Tradisjonsrik messe skifter navn for å sette bærekraft på agendaen
Holdbar 2020 er det nye navnet på messen som tidligere var kjent som Mat & Emballasje. Det råder en sterk bevisstgjøring rundt emballasje og den miljøeffekten forbruksmaterialer og maskiner har på verden vi lever i.
Riktig emballering av produktet frem til forbruk er nødvendig for å opprettholde optimal kvalitet, hindre uttørking og redusere svinn. Slik forlenges produktenes levetid og blir holdbar. Derfor er det viktig å vise hvordan næringsmiddel- og emballasjebransjen tar disse kravene på alvor og synliggjør fremtidsrettede løsninger.
Fra 2000 har en samlet næring møttes hvert tredje år i Norge, for å vise frem sine nyeste produkter og tjenester. Samtidig som de har deltatt i gode diskusjoner rundt muligheter og utfordringer for bransjen. Først under NEF-dagene og deretter på møteplassen Mat og Emballasje.
Når vi igjen møtes i 2020 blir det under messenavnet HOLDBAR hvor vi setter fremtidige løsninger og bærekraft på menyen.
Et nødvendig løft
Ifølge prosjektleder Cecilie Svabø vil messen få et nødvendig og tidsriktig løft både i design, innhold og aktiviteter.
– Det er viktig for oss å gi messen et navn som gjenspeiler hva våre utstilleres produkter og tjenester gjør for produsentene og den menige forbruker. Samtidig som den reflekterer bransjens holdning til framtiden.
Parallelt med HOLDBAR arrangeres SMAK 2020 som er møteplassen for alle som jobber med mat og drikke. SMAK 2017 hadde totalt 389 utstillere, alt fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. Det er naturlig at det bygges gode synergier og kommunikasjon mellom HOLDBAR 2020 og SMAK 2020.
HOLDBAR arrangeres 3. – 5. mars 2020.
Se også:
Tine søker etter ny emballasjeutvikler, med søknadsfrist 23. juni.