Boksen som avslører deg

Foto: Pressebilde
PUBLISERT: 11 oktober 2023
OPPDATERT: 11 oktober


Hva med en juiceboks som også fungerer som en løgndetektor? I Canada er det en realitet nå, hvis budskapet er sant!

I følge en fersk undersøkelse bestilt av Molson Coors merkevare Simply Spiked Lemonade, har litt over halvparten av kanadiere i alderen 19+ løyet for å unngå konflikt og/eller beskytte noens følelser. Den alkoholholdige lemonadedrikken Simply Spiked fra Canada prøver å hjelpe dem med å være mer ærlige med en smart emballasjeteknikk.

Molson Coors har lansert en løgndetektor plassert i en boks som inneholder alkoholholdig juice. «Keep It Real» kan ha Galvanic Skin Response for å overvåke svettekjertelaktivitet og pulsfrekvenselektroder for å måle hjertefrekvens, omtrent som en vanlig løgndetektor. «Keep It Real Can» oppdager løgnene og avgjør når noen virkelig forteller sannheten, hevder annonsen.

Wifi og app

Boksen kobles til en smarttelefon via WiFi og via en app. Testpersonen holder boksen med fingrene over sensorene og når en løgn oppdages, lyser en lysring i bunnen rødt. Når Keep It Real-krukken leser sannheten, blir ringen grønn og blå indikerer et inkluderende svar eller lesefeil.

– Jeg brukte et ESP32-kort med Wi-Fi-funksjoner for å gi boksen den kontrollen den trengte, og den interne strukturen ble designet i Autodesks Fusion360, fortalte Hugh Elliott, personen bak Keep It Real Can, til iPhone i Canada.

– Dette ga en presis måte å visualisere hvor og hvordan komponentene ville passet inn i boksen. Når jeg visste hvordan alt ville passe sammen, kunne jeg begynne prosessen med prototyping, designtesting og produksjon. Det handler ikke bare om opplevelsen, men også om sikkerhet og trygghet i opplevelsen.

Intuitiv

For å gjennomføre «testene» blir Keep It Real Can koblet til en iOS- eller Android-enhet.

– Som verdens første løgndetektor i en boks var det en prioritet å få opplevelsen til å føles intuitiv. Fra det øyeblikket noen tar opp boksen, vet de å sette fingertuppene på sensorene. Det er lite behov for instruksjon. Når personen som administrerer spørsmålene stiller og mottar svar, må det føles som magi for den som svarer. Det var hovedutfordringen. For å gjøre det enkelt å oppleve, men føles komplekst i utførelse.

Produktet inne i denne originale boksen kommer i tre smaker av ekte fruktjuice: Signature Lemonade, Strawberry Lemonade og Blueberry Lemonade.

Les mer

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Vesentlig mindre CO2-utslipp når fossil plast er erstattet med bioplast

En studie som er utført av forskere fra Kina, Storbritannia og Sveits, viser at det skjer betydelig lavere utslipp av karbondioksid når fossil plast erstattes med nedbrytbar bioplast. Dette skriver Nordisk Bioplastforening på sine nettsider.
Global warming concept

Flesker til med farger, typografi og illustrasjoner for vegansk bacon

Det franske oppstartsselskapet La Vie etterstreber å tilby det beste plantebaserte baconet på markedet. Ved hjelp av typografi, farger og illustrasjoner har byrået Everland meislet ut en identitet som skal utfordre den tradisjonelle måten plantebasert mat formidles på. 
LaVie-identity-intro_1x

Lush satser på POP

Nylig fortalte vi deg om Treforms vellykkede tester med Prevented Ocean Plastic, nå går det britiske kosmetikkselskapet Lush ett skritt videre og starter kommersiell bruk av materialet.
lush

Siste nytt

Heidelberg vil forløse ditt potensial

Det blir verdenspremiere på den nye generasjonen Speedmaster XL 106 på Drupa. Pressen skal muliggjøre autonom trykking også innen emballasjeproduksjon.
Speedmaster_XL_106_21k_5-2048x1365x

Uro i grafisk bransje når det utdannes for få

At det utdannes for få blir påpekt som et stort urovarsel for den grafiske bransjen. Det betyr at antallet personer som rekrutteres uten formell opplæring til bransjen øker. Det går fram av en ny rekrutteringsrapport fra den svenske bransje-og arbeidsgiverorganisasjonen Grafiska Företagen.
eva_gluckman

Ny ubestrøket kartongkvalitet fra Holmen Iggesund

Invercote Touch er en ny ubestrøket plate fra Holmen Board & Paper. Det er en kvalitet som er utviklet for å møte den økende etterspørselen etter holdbare og visuelt tiltalende emballasjematerialer, samtidig som utskriftsvennligheten opprettholdes.
Igge-touchx

Orkla starter panting av emballasje i Sverige

Orkla Confectionery & Snacks Sverige og Orkla Care Sverige starter et samarbeid med gjenvinnings-appen Bower. Det betyr at forbrukere kan pante sin chipspose fra OLW, tannkremtube fra Jordan og såpepakke fra Family Fresh og få penger tilbake.
OLW-pantx