Amerplast investerer i ny trykkmaskin i Finland
Den nye flexopressen fra Bobst vil gi økt fleksiblitet og produktivitet for kundene til Amerplast.

I jakten på å bli en ledende pan-europeisk emballasjeleverandør investerer Amerplast i en BOBST 20SIX CS flexotrykkmaskin i Tampere.

Investeringen kommer etter en installasjon av en Miraflex AM trykkmaskin i 2015 ved selskapets fabrikk i Grodzisk Mazowiecki i Polen.

I drift i april 2017
Den nye 10-fargers trykkmaskinen som leveres av Bobst Bielefeld GmbH vil være i drift i april 2017. Trykkapasiteten vil med den nye maskinen komme opp i 580 millioner meter årlig. Dermed kan selskapet møte etterspørselen på en effektive og fleksibel måte.

- Vi øker trykkapasiteten i takt med kundenes etterspørsel og ønsker å være i front når det gjelder trykkvalitet og respons på individuelle kundespesifikasjoner, samt materialkvalitet, sier Børge Kvamme, CEO i Amerplast.

- Sammen med fjorårets maskininvestering i Polen har vi tatt et stort skritt når det gjelder å innfri disse målene.

Fordeler for kundene
I tillegg til å øke konkurransekraften på det europeiske markedet ved den finske fabrikken, skaper den siste investeringen betydelige fordeler for kundene.

- Vi vurderer BOBST 20SIX CS 10-farge flexotrykkmaskin med smart GPS-oppsett å være en utmerket tilvekst for vår produktportefølje, sier Reima Kertual, COO i Amerplast.

- Den representerer den siste teknologien og er utviklet for fremragende trykkvalitet og operatørvennlig drift og effektivitet.

Økt produktivitet
Bill Duckham, salgs- og markedsdirektør i Bobst Bielefeld GmbH sier at denne maskinserien i tillegg til å levere god trykkvalitet, også gir betydelige produktivitetsfordeler.

- Vi er stolte av Amerplasts valg av trykkemaskin, siden det vil styrke deres vekst og innsats for å oppnå best mulig kvalitet, sier han.

Amerplast er en av Europas største flexotrykkbedrifter og posekonverterere, samt en leder i innovative emballasjeløsninger. Selskapet produserer fleksibel emballasje for raskt bevegelige forbrukervarer både til mat- og nonfood-segmentet.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2016-08-18

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
fleksibel emballasje flexotrykk Investeringer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC