Jowat viser innovative limløsninger på FachPack
Limene fra Jowat SE skal være skreddersydd for pakkeprosesser.
Under denne vignetten vil Jowat SE vise innovative lim på FachPack i Nürnberg.

Under vignetten «Tuning for Packaging» viser Jowat SE flere nye lim for hele emballeringskjeden, fra produksjon av emballasjematerialer til pakkeprosess og transport.

Limene fra Jowat SE skal være skreddersydd for pakkeprosessen, spesielt når det gjelder energieffektive end-of-line-prosesser og food-safe-emballasje.

Tuning for Packaging
Under sin nye vignett vil Jowat SE vise innovative limløsninger som sikrer perfekt emballering og pålitelige produksjons- og pakkeprosesser. Jowat levere en rekke skreddersydde lim og rådgivende tjenester når det gjelder limeprosesser.

På messen vil Jowat presentere en allround produktgruppe kalt Jowacoll som er beregnet for produksjon av pakkematerialer. Dispergeringslimet er spesielt egnet for laminatemballasje med høy grad av finish og pregede overflater.

Jowacoll kan også brukes til laminering av vinduer i emballasjen.

Hylleklar emballasje
Jowatherm og Jowat-Toptherm er produktgrupper for pålitelige prosesser ved reising og lukking av salgsemballasje, ytteremballasje og transportemballasje, for eksempel hylleklar emballasje.

Et belegg med spesiallim gir emballasjen antislipp-egenskaper og hjelper til å sikre godset under transport. Jowat tilbyr også profesjonell assistanse og veiledning for å hjelpe industrien med kontinuerlig forbedring av pakkematerialer og -prosesser.

Energieffektivitet spiller en viktig rolle i pakkeprosessen. Lavtemperatur polyolefiner i serien Jowat Toptherm gir effektiv liming med potensial for energibesparelse i end-of-line-løsninger. De moderne limene kan bearbeides ved lav temperatur og kjennetegnes ved god mateevne og ingen tråder.

Limet passer for Melt-On-Demand-systemer og kan appliseres med energieffektiv teknologi. Besøkende på Jowats stand kan få se nærmere på to maskiner som Jowat TopTherm-produktene er sertifisert for.

Migrasjon
Beskyttelse mot migrasjon av mineralolje i emballerte varer er et annet viktig tema. Jowat tilbyr moderne varmsmeltelim og dispersjonslim for gjenvunnede og ferske fibermaterialer med barrierebelegg på overflaten.

Limet kan også brukes til produksjon av foldekartong og papir som brukes i fleksibel emballasje som ståposer og poser.

Jowat stiller i hall 2, stand nummer 2-320 på FachPack som arrangeres i Nürnberg 27.- 29. september 2016.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2016-08-12

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
fiber fleksibel emballasje kartong lim papp

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC