...
WorldStar og ScanStar-priser er en anerkjennelse
Kelly Hakkebo og Kristin Stenholt skal ta i mot WorldStar-prisen på vegne av Glomma Papp.
Det er denne returemballasjen for e-handelsprodukter som Bong Norge og Glomma Papp har fått WorldStar for.
Bjørn Ivar Larsen sier at WorldStar er en anerkjennelse for den produktutviklingen som Glomma Papp gjør.

Når WorldStar-prisene skal deles ut i Budapest denne uken, er det to glade jenter fra Glomma Papp som skal motta den eneste norske prisen.

Bong Norge og Glomma Papp er belønnet med WorldStar-prisen for sin returemballasje for post, som gir kunden mulighet til å lukke emballasjen uten å bruke tape eller annet festemateriell. Emballasjens integritet er svært høy i begge transportretninger.

En anerkjennelse av produktavdelingen
- For oss er WorldStar-prisen en anerkjennelse av vår produktutviklingsavdeling, sier Bjørn Ivar Larsen, markedsdirektør emballasje/display i Glomma Papp.

- Vi kan jo fortelle kundene at vi er gode på produktutvikling, men det er vanskelig å bevise det. Priser som WorldStar og ScanStar er nettopp beviser på at vi gjør noe riktig. Prisene er også en anerkjennelse av arbeidet som gjøres av dem som jobber i produktutviklingsavdelingen.

Bjørn Ivar Larsen forteller produktutviklingsavdelingen er den eneste som ikke er rammet av rasjonaliseringstiltak i bedriften og at alle ScanStar og WorldStar-prisene de har vunnet blir hengt opp på en skrytevegg i showrommet hos Glomma Papp.

Har kommet ut av tellingen
Og siden bedriften bevisst har satset på å delta og vinne priser hvert år, har det bli så mange etter hvert at markedsdirektøren har kommet ut av tellingen.

- Men jeg skal telle dem nå, ler han. Larsen bekrefter at bedriften planlegger å delta også i årets ScanStar-konkurranse

Det er produktutviklerne Kristin Stenholt og Kelly Hakkebo som reiser ned til Budapest for å ta imot prisen på vegne av Glomma Papp. Bong Norge vil ikke være til stede Budapest.

- Prisen er gøy å få, og vi bruker den som markedsføring på vår internasjonale hjemmeside, forteller Truls Høivik i Bong Norge.

 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2016-05-24

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
e-handel produktutvikling WorldStar

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC