Videojet med ny trykkfarge for fleksibel emballasje
Den nye trykkfargen skal sitte bedre på fleksibel emballasje.

Videojet Technologies har utviklet en ny trykkfarge til thermoblekkskrivere for trykking av holdbarhetsdato på fleksibel emballasje.

Forbedrer festeevnen
Ifølge Heidi Wright i Videojet er den nye trykkfargen – Flex Solvent – utviklet for å forbedre festeevnen på substrater som brukes i forbrukeremballasje, spesielt glossy emballasje og fleksible filmer.

- Flex Solvent trykkfarge åpner for nye muligheter når det gjelder å trykke mer varige holdbarhetskoder på materialer som tidligere var vanskelige å merke på, som bi-aksielt orientert polypropylen (BoPP).

Tørketiden for disse materialene er gjerne mellom ett og to sekunder, og dette betyr at det er mulig å integrere skriverne i produksjonsprosessen.

Godt testet på flere substrater
- Utførlige tester er gjort på en rekke substrater for å verifisere festeevnen og tørketiden. Videojet fortsetter å investere i forskning og utvikling når det gjelder trykkfarger, og vi er svært fornøyd med at denne nye løsningen har åpnet opp for at våre kunder kan trykke på flere materialer, sier Wright.

Fleksibel emballasje har en overflate som ikke er porøs, og dersom man bruker trykkfarge som ikke er tilpasset disse materialene, vil man oppleve at tekst, logoer, strekkoder og holdbarhetsmerking kan gnis eller skrapes vekk.

Flex Solvent trykkfarge kan brukes i Wolke by Videojet-serien av TIJ-printere. Norske APX Systems har nylig inngått et samarbeid med Videojet som gjør at de kan levere alle deres printere.
 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2016-04-18

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
fleksibel emballasje trykk trykkfarge

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC