...
Bobst avduker flere store verdenspremierer i Firenze
Bobst vil sammen med partnere avduke verdensnyheter i etikett- og emballasjeproduksjon i Firenze i april.
Besøkende på eventet i april får presentert innovasjoner i etikett- og emballasjeproduksjon ved hjelp av digitalisering slik ingen har gjort det før, ifølge Bobst.

Sammen med Revo-partnerne og Mouvent arrangerer Bobst åpent hus i Firenze den første uken i april. Her skal flere verdenspremierer avsløres, lover Bobst.

Bobst skal avduke en ny end-to-end-løsning og tre innovasjoner. Alle karakteriseres som «verdenspremierer som vil revolusjonere standarden og dynamikken for etikett- og emballasjeindustrien».

Digitalisering slik ingen har gjort det før
Mandag 1. april er satt av til merkevareeiere, og fra 2.-4 april er arrangementet åpent for trykkerier og konverterere. Besøkende vil bli presentert for store innovasjoner innenfor etikett- og emballasjeproduksjon ved hjelp av «digitalisering slik ingen har gjort det før».

Merkevarer må tilpasse seg forandringene i en ny bransjevirkelighet. Detaljnivået i markedet, klar merkevareidentitet og holistisk bærekraft er nye utfordringer i framtiden for emballasjeindustrien.

- Bobst vil sammen med REVO-partnere og Mouvent vise hvordan man kan håndtere jobber fra en etikett til flere millioner etiketter, fra print til reprint, fra produksjon i ett land til mange land, hele veien med topp fargebestandighet til lavest mulig pris, skriver Bobst i en pressemelding.

Ny teknologi for trykk og konvertering
På eventet skal Bobst avsløre nye oppfinnelser og teknologi for trykk og konvertering. Agendaen vil kombinere korte presentasjoner med demonstrasjoner av digital flexo- og konverteringsteknologi fra alle Revo-partnerne, og digital inkjet trykkinnovasjoner fra Mouvent.

Revo-partnerne er: APEX, AVT, DuPont, ESKO, Flint Group, Saica Flex, Stora Enso, UPM Raflatac, X-Rite og Pantone.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-02-07

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC