...
To nye danske nettverk for gjenbruk av plast er etablert
Christina Busk, miljøpolitisk sjef i Plastindustrien, er ansvarlig for å drive de to nye danske nettverkene.

I regi av «Cirkla – Akademi for genanvendelse av plastavfald» har to nye nettverk for gjenbruk av plast sett dagens lys i Danmark.

«Netværk for genanvendelse av plast» beskjeftiger seg primært med næringslivsplast fra byggebransjen, landbruk, handel, medisinsk utstyr og lignende.

«Nettverk for crikulær plastemballage» har fokus på husholdningsavfall og er en videreføring av "Forum for cirkulær plastemballage". Deltakerne fortsetter å realisere anbefalingene forumet kom frem til.

Modellen for norsk nettverk videreføres
Begge nettverkene har som mål arrangere tre årlige møter, og noen av dem vil ha deltakere fra begge nettverk. Christina Busk, miljøpolitisk sjef i Plastindustrien, er ansvarlig for å drive de to nettverkene.

- Vi har allerede arrangert de første nettverksmøtene og opplever god støtte. Imidlertid er det plass for flere deltakere, sier hun.

«Forum for cirkulær plastemballage» er modell for det norske "Forum for  sirkulær plastemballasje" som er startet av Emballasjeforeningen og har som mål å presentere et veikart for hvordan verdikjeden for plastemballasje kan tilpasses sirkulær økonomi.

Veikartet skal etter planen lanserres i juni 2019.PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-02-07

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC