...
Nestlé med i forskning på mat og bærekraft
Målet med forskningen er å fremme forskning på mat- og ernæring innen områder som er relevante for forbrukere.

Sammen med partnere lanserer Nestlé prosjektet Future Food Initiative, et felles forskningsprogram for sveitsiske universiteter og industripartnere. 

Initiativet vil støtte Nestlé i utviklingen av tidsriktige, velsmakende, næringsrike og bærekraftige mat- og drikkevarer. 

Målet er å fremme forskning på mat
Initiativet samler ledende sveitsiske universiteter og selskaper innen ernæringsvitenskap og matteknologi.

Målet er å fremme forskning på mat- og ernæring innen områder som er relevante for forbrukere, og programmet vil også inkludere postdoktorstillinger, for å støtte unge forskere. 

De første forskningsprosjektene vil fokusere på plantebasert kost og gamle plantearter. 

Øker innovasjonstakten
– Vi akselererer nå innovasjonstakten i samarbeid med en rekke eksterne partnere, inkludert verdensledende universiteter, leverandører og kreative oppstartsselskaper fra hele verden, sier Stefan Palzer, Konserndirektør for teknologi i Nestlé. 

- Å ta tak i vitenskapelige spørsmål og utfordringer knyttet til mattrender og bærekraftig ernæring er avgjørende for oss i utviklingen av velsmakende og næringsrik mat for alle aldre.

Nestlé har verdens ledende forskningsnettverk knyttet til mat og drikke, med over 5.000 forskere. I 2017 investerte selskapet 14,6 milliarder kroner i forskning og utvikling.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-02-06

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
forskning matproduksjon matvarer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC