...
PackSynergy ekspanderer til Norge og Storbritannia
Thomas A. Baur er fornøyd med å ha fått med seg det norske firmaet H. Causen og engelske Samuel Grant Packaging i PackSynergy

Det europeiske nettverket PackSynergy utvides gradvis i Europa. Nå har turen kommet til Storbritannia og Norge, der H. Clausen har blitt med.

PackSynergy kaller seg Europas største forening for små og mellomstore bedrifter som driver med emballasje, prosessering og tjenester.

Utvides med to nye medlemmer
Nå har kjeden blitt utvidet med to nye medlemmer i Storbritannia og Norge, henholdsvis Samuel Grant Packaging og H. Clausen AS. Dermed omfatter PackSynergy nå 17 bedrifter i 14 Europeiske land.

Administrerende direktør Thomas A Bohr sier at nettverkssamarbeid mellom uavhengige selskaper er en ideell vei fremover i dagens dynamiske og disruptive markeder.

– Små og mellomstore bedrifter har stor nytte av et sterkt nettverk for å tilpasse seg fremtidens automatisering og digitalisering.

Medlemmene i PackSynergy er markedsleder i sine respektive regioner og leverer emballasjematerialer og teknologi for industri, handel og catering, designer emballeringsprosesser og logistikktjenester.

H. Clausen AS
Med fartstid siden selskapet ble etablert i 1846 i Ytre Enebakk sør for Oslo, kan selskapet tilby et bredt spekter av emballasjematerialer og pakkemaskiner, inkludert installasjon og service. 

- Selskapet har en sterk posisjon i Norge, og vi er glade for å bli representert over hele Skandinavia, sier Baur.

Administrerende direktør Kyrre Clausen i det norske selskapet er på sin side spent på de nye mulighetene PackSynergy vil gi. 

– Jeg har sterk tro på at internasjonalt nettverkssamarbeid er vitalt for at vi skal overleve og for vår framtidige utvikling. Kontinuerlig utvikling er et must for oss, og jeg er overbevist om at det finnes ekspertise i PackSynergy som hjelper oss å mestre fremtidens utfordringer.

Samuel Grant Packaging
Med hovedkvarter i Leeds har Samuel Grant Packaging tre forgreininger i England. Ifølge Baur er det familiedrevne firmaet som ble etablert i 1981 en tungvekter på de britiske øyer.

- De er en regional markedsleder med bred portefølje av produkter og tjenester som rådgivning og leiepakking, sier Bohr.

Andrew Grant, administrerende direktør, sier at beslutning om å bli med i foreningen er et stort skritt for selskapet, i lys av Brexit-usikkerhet og tilgangen på salgskanaler på kontinentet.

- Vi ser fram til livlig utveskling av best praksis med europeiske kolleger og er stolte av å være en døråpner for PackSynergy i Storbritannia.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-02-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
nettverk nettverksbygging samarbeid

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC