...
Susanne etterlyser norske utstillere til Interpack 2020
Norsk representant for Interpack, Susanne Hawkins i Norsk-Tysk Handelskammer, har gode argumenter for å stille ut på Interpack.

Påmeldingsfristen til Interpack 2020 nærmer seg med stormskritt. Sett av 7.-13. mai 2020 til verdens største emballasjemesse, Interpack i Düsseldorf. 

Fristen for å melde seg på som utstiller går ut allerede 28. februar 2019, så hvis du vil være en del av emballasjeindustriens viktigste happening, må du skynde deg!

Bergen Plastics er norsk utstiller
Norsk representant for Interpack, Susanne Hawkins i Norsk-Tysk Handelskammer, forteller at det er hittil bare er Bergen Plastics som har meldt seg på som utstiller fra Norge. 

Våre naboland møter derimot mannsterkt opp: så langt har fire finske, 10 svenske og 22 danske bedrifter meldt seg på, med mange flere på ventelisten.

På Interpack i 2017 var det 42 danske, 18 svenske og 13 finske utstillere. Ingen norske utstillere deltok på den messen.

Se de nyeste ideene og løsningene
Hvert 3. år samles mer enn 2.700 utstillere og 170.000 besøkende fra hele verden – alle med tilknytning til emballasjeindustrien – i Tyskland for å delta på Interpack. 

Hvorfor? Fordi det er her industriens nyeste ideer, innovative løsninger og teknologiske fremskritt presenteres først. Fordi det er her man har den beste muligheten til å finne nye kunder og partnere. 

På Interpack er det noe interessant for alle som er jobber med emballasje, uansett hva det måtte være. Hele verdikjeden og alle bransjer er representert her. 

- Så samme om du er involvert i forpakning, prosess eller distribusjon, samme om du leverer emballasje til mat, drikke, kosmetikk, legemidler eller industrivarer – dette er messen for deg, lokker Susanne Hawkins.

Vurderer du å stille ut, kan du kontakte henne på epost  
Tenker du å besøke messen, vil Emballasjeforeningen som vanlig sette opp en fellesreise. 


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-22

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
interpack

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC