...
Lexit Group kjører ny messedag i Oslo 31. januar
Lexit Group kjører ny messe i Oslo 31. januar, denne gang på Aker Brygge.

31. januar inviterer Lexit Group til nok en messe i Oslo. Denne gang er arrangementet lagt til Felix Konferansesenter på Aker Brygge.

– Dette har blitt en viktig tradisjon som både vi og kundene våre setter stor pris på, sier Svein Lauritzen, salgssjef i Lexit Group Norway.

Han forklarer at messen gir et godt innblikk i den bredden selskapet har som totalleverandør. – På årets messe vil vi vise hvordan denne bredden gir kundene store muligheter for utvikling av skreddersydde løsninger som er enkle i bruk.

Mange enheter framstår som en 
Lexit Group består av mange enheter men på messen vi de likevel framstå som en enhet. Ifølge en pressemelding fra selskapet vil det florere med nyheter og etablerte løsninger for datafangst, detaljhandel, etikett, industri, programvare og service/support.

Som ved tidligere messer vil Lexit Group vise flere maskinvareprodukter som kan testes med innlagt programvare fra egen portefølje.

- Forrige messe ble en stor suksess, noe de besøkende har gitt uttrykk for i etterkant, sier Lauritsen. Han forteller at opplegget med test av integrert software videreføres på årets messe, sammen med produkter fra flere ulike leverandører.

Service og support vektlegges
Nytt av året er at bedriften også vil vise vise frem sin service- og supportavdeling i større grad. 

- Dette har blitt en stadig viktigere del av vårt virke, og som det er helt nødvendig å integrere i messekonseptet, forklarer Svein Lauritsen.

Han vil vise produkter og løsninger for datafangst, mens Jostein Sæter tar seg av etiketter og systemer for digital etiketthåndtering.

Åpningstiden for messen er utvidet i begge ender, fra 09:00-17:00.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2019-01-07

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC