...
ACT satser med nytt selskap i RFID-sektoren
Konsernsjef Kjell Erik Mathiesen forteller at nyopprettede ACT Digital skal styrke posisjonen i RFID-sektoren.

Med opprettelsen av ACT Digital satser ACT Logimark på å styrke sin posisjon som leverandør av utstyr og systemløsninger i RFID-sektoren.

- Digitalisering av prosesser og løsninger har i de seneste år vært fokusområde, forklarer konsernsjef Kjell Eirk Mathiesen i en pressemelding.

 - ACT Logimark, har hatt god vekst i sine leveranser av RFID- og strekkodebaserte løsninger. Nå ønsker vi å tydeliggjøre vår satsning gjennom etableringen av ACT Digital. 

Bredt leveringsprogram
ACT Logimark har et bredt leveringsprogram tilknyttet Auto ID-løsninger, som blant annet strekkodelesere, RFID-lesere, skannere, visionkamera og et stort utvalg RFID-etiketter, -tags og -brikker som nå samles i ACT Digital.

Informasjonsbærere som strekkoder, Datamatrix og QR-koder blir sammen med RFID- og GPS-løsninger ofte styrt av ACTs egen programvare LogiFlow.

- Begge deler er viktige elementer i de løsninger ACT Logimark leverer, fastslår Mathiesen. Han forteller videre at ACT Portalen gir relevant informasjon om leveringsprogram, konsulenttjenester, service og support.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-18

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
RFID

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC