...
Dynatec leverer pakkeutstyr til den nye kyllingfabrikken
Fra venstre: Terje Sjåvik, økonomidirektør Norsk Kylling, Håvard Staverløkk, prosjektansvarlig Norsk Kylling, Tore Enes, salgsingeniør Dynatec, Kim Erik Schaanning, salgsingeniør Dynatec, Are Denstad, innkjøp og logistikksjef Norsk Kylling og Johan Magnor Hansen, prosjektleder Rambøll.
Norsk Kylling skal bygge fremtidens kyllingfabrikk i Orkanger.

Norsk Kylling har valgt Dynatec AS som leverandør av blant annet pakkemaskiner, etikettering og palletering til den nye kyllingfabriken.

Norsk Kylling skal bygge fremtidens kyllingfabrikk i Orkanger. Fabrikken vil være banebrytende når det gjelder energibruk og bærekraft.

Pakkemaskiner og utstyr
Dynatec AS, som er en «end-of-line spesialist» med over 30 års automasjonserfaring i matindustrien, vil stå for leveranse av pakkemaskiner, etikettering, produktkontroll, og palletering av 15 produksjonslinjer.

Til pakking av produkter i forbrukerforpakning (F-pak), skal det leveres vertikalpakkemaskiner, dyptrekkere og toppforseglere. Til distribusjonsforpakning (D-pak) leveres Wrap-around maskiner for kartonering av produktene. 

Pakkelinjene skal leveres med etikettkontroll, lekasjetester, sjekkvekt og metalldetektor/ røntgen. Alle D-pak transporteres til ett felles palleteringsanlegg hvor det kommer ut ferdig paller med strekkfilm og etikett klargjort for distribusjon.
 
Stolte av å være leverandør
– Vi er stolte av å bli valgt av Norsk Kylling som leverandør til den nye fabrikken, sier Salgsingeniør Tore Enes i Dynatec AS. 

Kontrakten er blant Dynatecs største enkeltordre i Norge. - Det viser at vi i Norge har kompetanse og teknologi til å levere løsninger til moderne fabrikk, som tilfredsstiller fremtidens krav.
 
Maskiner og utstyr skal leveres gjennom 2020 frem mot planlagt oppstart av fabrikken i 2021. Totalt vil fabrikken ha 15 pakkelinjer og high-end utstyr med høy grad av automatisering. Fabrikken skal være innovativ med tanke på energiforbruk og bærekraft.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-13

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
etikettering etiketteringsmaskin kylling pakkelinjer pakkemaskin pakketeknologi

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC