...
Fagbladet Plastforum forsvinner som papirutgave 
Asle Isaksen har jobbet med plastbransjen siden 1992 og fortsetter med nettnyheter etter at bladet går inn.
Dette er siste utgave av Plastform som heretter kun kommer som nettnyheter og nyhetsbrev.

Desemberutgaven av Plastforum ligger snart  i postkassene til abonnentene. Dette blir den siste utgaven av bladet. Fra 2019 blir det kun digital informasjon fra den kanten.

- Beslutningen om nedleggelse er en naturlig konsekvens av en teknologisk utvikling, der trykking på papir aldri kan bli hurtig nok, skriver redaktør Asle Isaksen på nettsiden.

- Dessuten er det dyrere informasjonsformidling enn tastetrykkene som på sekunder bringer budskapet ut til de som ønsker å lese digitale nyheter.

Jobbet med plastbransjen siden 1992
Som de fleste blader har opplevd har Plastforum også hatt nedgang i annonseringen, som har vært levebrødet for de fleste fagblader. Annonser i aviser og fagblader er for mange en tilbakelagt epoke, og dermed må man tilpasse seg.

- Som redaktør har jeg vært involvert i plastbransjen siden 1992, først i andre plastblader og fra 1997 i Plastforum, skriver Isaksen.

- Det har vært utrolig givende å drifte et fagblad for våre bransjer. Det har gitt mye kompetanse om både plast, kompositter, gummi og PUR. Og det aller beste: det har gitt et fantastisk nettverk over det ganske land, og i utlandet. En bråte solide venner!

Ikke noe enmanns-show
Selv om Isaksen har dratt lasset alene mye av tiden, bedyrer han at det langtfra har vært et enmannsshow. 

- Dyktige medarbeidere i Plastforums sfære har bidratt til bladets lange, gode liv. 
Isaksen trekker fram Jon Hermansen i Biobe som en stabil og god journalist og sparringspartner gjennom nesten hele periode. Han var også redaktør i en kortere periode. 

Asle Isaksen fortsetter videre med å publisere nyheter på nett og sende ut nyhetsbrev, selv om livsverket nå forsvinner i fysisk fasong. Kunnskapen, kontaktene og sitt hyggelige vesen vil Asle Isaksen heldigvis fortsatt dele med oss i form av digital informasjon og personlige møter.

- Vi håper at plastforum.no blir en god portal for polymerbransjen, avslutter han.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-13

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC