...
Komplett sier opp avtale med eksterne partnere
- Kundene har gitt oss tilbakemelding på at handleopplevelsen ikke har vært god nok,  sier Lars Olav Olaussen.

Komplett reorganiserer Markedsplassen og avslutter samarbeidet med over 100 eksterne partnere. Totalt 12 medarbeidere blir berørt av endringen.

Hensikten med omorganiseringen er å sikre kundene en god og enkel handleopplevelse

Ville tilby et større utvalg av produkter
 – Ambisjonen da vi lanserte Komplett Markedsplass var å tilby kundene et større utvalg av produkter på vår plattform med Komplett-kvalitet fra A–Å, sier Lars Olav Olaussen, konsernsjef i Komplett Group i en pressemelding. 

- Kundene har gitt oss tilbakemelding på at handleopplevelsen ikke har vært god nok. Som et eksempel er Komplett kjent for raske og gode leveranser fra vårt lager i Sandefjord. 

- Med mange eksterne partnere på vår plattform hvor varene kommer fra ulike lagerlokasjoner, har det vært vanskelig å gi kundene en enhetlig frakt- og leveringsløsning. Vi er kompromissløse når det gjelder å gi kundene våre den beste handleopplevelsen.

Avtale med over 100 partnere sies opp
Komplett Markedsplass ble lansert i juli 2017, og over 100 partnere er integrert i plattformen. Avtalen med de eksterne partnerne blir sagt opp. Totalt 12 medarbeidere blir berørt av endringen.

– Å være innovativ handler om å prøve og feile. Markedsplassen fungerte ikke slik vi ønsket, og da tar vi et steg tilbake før vi staker ut kursen videre. Vi har hatt gleden av å samarbeide med svært dyktige aktører med sterkt kundefokus, men samlet har vi ikke klart å gjøre det enkelt nok for kundene. 

- Nå kommer vi til å fokusere sterkt på Komplett i Norge samtidig som vi ønsker å utvikle Markedsplassen i ny form. Vi vil forsøke å finne gode løsninger for medarbeiderne det gjelder, men vi kommer dessverre ikke utenom oppsigelser. Det beklager vi sterkt, sier Olaussen.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-12-03

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
netthandel

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC