...
Schuberts Crailsheim-anlegg kåret til årets fabrikk
Fabrikken i Crailsheim har 850 ansatte og ble nylig kåret til «Factory of the Year 2018.

For første gang deltok Gerhard Schubert GmbH i Factory of the Year 2018. Og det ga umiddelbart resultat for fabrikken i Crailsheim som vant førstepris.

Juryen var spesielt imponert over fabrikkens innovasjonsevne, den fremragende kvaliteten gjennom hele verdikjeden og den respektfulle behandlingen av de ansatte. Konferansen med samme navn og prisseremonien finner sted i mars 2019 og markerer slutten på årets konkurranse.

Vil forbedre egne prosesser
- Vi er henrykt over å bli beæret med denne prestisjefylte prisen. Vi er spesielt stolte over at juryen valgte oss som totalvinner når vi deltok i konkurransen for første gang, sier Jörg Brenner, CFO i Gerhard Schubert GmbH.

Pakkemaskinprodusenten fra Crailsheim deltok faktisk i konkurransen for å få en målestokk for å forbedre egne prosesser. Det har alltid hatt en egenverdi for selskapets filosofi å sette ambisiøse mål og prøve ut ting.

Dette gjelder både teknologien og prosessene. Factory of the Year 2018-prisen viser at selskapet er på rett spor med sin strategi.

TLM-pakkemaskiner
De åtte jurymedlemmene representerer både forskning og næringsliv. De forklarer sin beslutning med det faktum at Schubert ser framover på en svært innovativ måte, de har høyverdige indikatorer og driver digitalisering framover med en klar strategi.

Det var dette som førte til skapelsen av TLM-pakkemaskinene som har gitt familieselskapet stor suksess siden det ble grunnlagt i 1966. Prosjektteamene, som følger et modulært konsept, utvikler høyfleksible løsninger som er skreddersydd for behovene til hver enkelt kunde.

Spekteret av brukere som setter sin lit til Crailsheim-maskinene spenner fra sjokoladeprodusenter til farmasøytisk industri og kosmetikksektoren.

Partnerskap med leverandører
Juryen så også samarbeidet som selskapet har med sine leverandører som en bemerkelsesverdig styrke.

 – Vi produserer kun i Tyskland, da vi er overbevist om at dette er best siden vi er avhengige av langsiktige partnerskap, sier Ralf Schubert, Managing Partner i Gerhard Schubert GmbH.

De ansatte bidrar også i stor grad til selskapets suksess og de visert takknemlighet for gode arbeidsbetingelser ved å bli lenge i bedriften. Og selv om alle er glade for prisen, er den også et incentiv til å fortsette de pågående forbedringsprosjektene i framtiden.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-11-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
pakkelinjer pakkemaskin priser prisutdeling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC