...
Rasmus Hansson blir daglig leder i Handelens Miljøfond
- Det er når næringslivet selv tar tak at de store resultatene kommer, sier Rasmus Hansson som gleder seg til å lede Handelens Miljøfond

– Vi har fått en erfaren og kunnskapsrik leder og er svært glade for å få Rasmus Hansson med på laget, sier styreleder Peter Sundt i Handelens Miljøfond.

Rasmus Hansson er biolog og har solid miljøfaglig bakgrunn fra forvaltning og forskning. Han har ledet WWF Norge i 12 år og vært stortingsrepresentant og talsperson for Miljøpartiet De Grønne.

Optimist
– Dette gjør meg til optimist. Når hele varehandelen går sammen med forbrukerne om å løse miljøproblemer, da skal vi få til mye, sier Rasmus Hansson. 

- Ambisiøs miljøpolitikk vil alltid være nødvendig, men det er når næringslivet selv tar tak at de store resultatene kommer. Jeg gleder meg fryktelig til å være med på dette.

Eirik Oland har i oppbyggingsfasen fungert som daglig leder. Han har bakgrunn fra Grønt Punkt Norge og vil fortsette som prosjektsjef med ansvar for fondets utlysninger og tildelinger. Truls Hoel kommer fra PwC og går inn i stillingen som fondets økonomisjef.      

Dagligvare- og faghandel
Handelens Miljøfond er åpent for samtlige butikker innen dagligvare- og faghandel som selger plastbæreposer til forbrukere. Kontingenten er 50 øre per plastbærepose og hentes inn på samme måte som gjenvinningsvederlaget til Grønt Punkt Norge og andre returselskaper.

Det vil i de fleste tilfeller være plastposeprodusent/importør som på vegne av medlemmet betaler kontingenten til Handelens Miljøfond via returselskapet.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-11-05

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Handelens Miljøfond plastbæreposer

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC