...
Svenske Mackmyra tar i bruk Thinfilms NFC-tags
Ved hjelp av Thinfilms NFC-teknologi vil Mackmyra kunne gi tilbud direkte til forbrukerne. 

Norske Thinfilm har inngått samarbeid med den svenske whiskyprodusenten Mackmyra, som skal bruke NFC-teknologi på flasker til whisky og gin.

Ved hjelp av Thinfilms NFC-teknologi vil Mackmyra kunne få direktekontakt med sine forbrukere og gi dem et spesialtilbud om «Mackmyra Private Cask».

Flasker fra eget whiskyfat
Det innebærer at forbrukerne kan tappe whisky på flasker fra sitt eget whiskyfat. Hver flaske som tappes fra forbrukernes fat forsynes med NFC-teknologi som gir detaljert informasjon om det spesielle whiskyfatet.

- Å bruke Thinfilms NFC-løsning er en ideell måte å få direktekontakt med våre forbrukere på og styrke og utvide relasjonene med våre lojale kunder, sier Magnus Dandanell, gründer og adm. direktør på Mackmyra.

Senere skal Mackmyra utvide NFC-konseptet med blant en konkurranse om drinkoppskrifter. Forbrukere som har kjøpt Mack whisky eller Mackmyra gin kan sende inn oppskrifter digitalt og ha sjanse til å vinne forskjellige gevinster.

Kan fortelle sin historie på en ny måte
- Mackmyra har en unik historie, og med vår NFC-løsning kan de nå fortelle sin historie på en ny måte. Vi ser fram til å arbeide med Mackmyra-teamet og hjelpe dem med å formidle fantastiske digitale opplevelser, sier Davor Sutija, adm. Direktør i Thinfilm.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-11-01

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Drikkevarer NFC Thinfilm

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC