...
Ny direktør bringer med seg omfattende erfaring til EPAL
Christian Kühnhold har bred erfaring med internasjonal pallehåndtering og skal nå styrke varemerket EPAL.

Christian Kühnhold er ansatt som administrerende direktør i verdens største palleforening, EPAL, som har over 500 millioner europaller i Europa.

Kühnhold kommer fra 13 år som CEO hos Paki Logistics GmbH og har sittet i styret i Faber Halbertsma Group B.V. Der var han blant involvert i å starte generalsekretariatet i IPP og har siden hjulpet til med å ta av, samt å initiere flere nye prosjekter.

Skal styrke paller med varemerket EPAL
- Christian Kühnhold har dybdekunnskap om pallemarkedet og administrasjon av åpne pools på internasjonalt nivå, sier Robert Holliger, President i European Pallet Association (EPAL).

Styret i den europeiske organisasjonen er overbevist om at han vil gi EPAL en verdifull forsterkning til å utvikle seg videre. Målet er å styrke europaller av varemerket EPAL ytterligere og å utvide nedslagsfeltet i nye markeder, samt etablere flere produkter.

Et viktig prosjekt er iPAL i samarbeid med Fraunhofer-Institut für Materialfluss und Logistik IML, der europaller utstyres med intelligens basert på nye forretningsmodeller.

Verdens største lastbærerpool
EPAL har som oppgave å sikre god flyt av varer i logistikkverdenen. Foreningen ble startet i 1991 som en paraplyorganisasjon for produsenter og reparatører av europaller. EPAL har globalt ansvar for pallenes kvalitet.

Med 500 millioner EPAL europaller og 20 millioner boksepaller er EPAL verdens største lastbærerpool. De er representert i over 30 land av 14 nasjonale komiteer som har forpliktet seg til å implementere EPAL-objektiver.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-30

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser lastbærere

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC