...
Just Water vant pris med Tetra Top kartongflaske 
- JUST skal gjøre det bedre i alle ledd, også på valg av råvarer og emballasje, sa Ira Laufer under prisutdelingen.
Tetra Top kartongflaske er laget av kartong fra FSC-sertifiserte råvarer og plast utvunnet av sukkerrør.
Den 15. Global Bottled Water Congress ble holdt i Evian i Frankrike 22.-24 oktober. J

Det amerikanske varemerket JUST Water vant prisen «Best Packaging Solution» på en internasjonal flaskevannkongress med Tetra Top kartongflaske.

- JUST har som ide å gjøre det bedre i alle ledd i virksomheten, også når det gjelder valg av råvarer og emballasje, sa Ira Laufer under prisutdelingen på 2018 Global Bottled Water Congress.

- Vi mener at emballasje skal beskytte og levere innholdet med minimal miljøpåvirkning, med høyest mulig kvalitet når det gjelder bærekraft, funksjon og forbrukerappell. 

 -Tetra Top-emballasjen er laget av 82 prosent fornybare råvarer, primært FSC-sertifisert kartong og biobasert plast utvunnet av sukkerrør. Emballasjen lar oss levere en bedre løsning til våre kunder, samtidig som vi oppfyller vårt globale mål om å redusere plastforurensning, sa hun.

Viser at kartongemballasje er relevant for vann
Charles Brand, Executive Vice President Product Management and Commercial Operations I Tetra Pak sier at de er glade for at Just Water vant den prestisjefylte prisen.

- Dette bekrefter at kartongemballasje er relevant i vannkategorien, spesielt for varemerker som vil gjøre mer for miljøet uten å gå på kompromiss med forbrukernes krav til bekvemmelighet og funksjonalitet.

Den 15. Global Bottled Water Congress ble holdt i Evian i Frankrike 22.-24 oktober. Juryen ga prisen for den beste emballasjeløsningen til Just Water fordi det er «et solid varemerke med et klart budskap».

Just Water ble lansert i USA i oktober 2015 og har nådd Europa med lansering i Storbritannia i august 2018. Selskapet har planer om global utvidelse i 2019.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-29

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
flaskevann kartongflaske priser prisutdeling

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC