...
EyeC har fått partner for inspeksjon av foldekartong
EyeC og Versor Engineering samarbeider om inline inspeksjonsløsninger ved trykking på foldekartong.

På FachPack 2018 viste EyeC et inlinesystem fra Versor Inspector for inspeksjon av foldekartonger og preenterte samtidig partnerskapet med Versor Inspector.

EyeC er eksperter på trykkinspeksjon, mens Versor Engineering produserer limsystemer for foldekartong (sjaktler). Nå har de to inngått partnerskap og utviklet fleksible løsing for å levere 100 prosent kvalitetskontroll på foldekartonger.

Vist på FachPack
En av disse løsningene er Versor Inspector som ble vist på FachPack i september i Nürnberg. Her var Versor Inspector utstyrt med EyeC ProofRunner, som er e en fleksibel og flyttbar mateenhet som enklet kan kobles på en hvilken som helst limmaskin for å inspisere.

Som krevet av de fleste emballasjematerialer som brukes til legemidler, kosmetikk, toalettvarer og merkevarer inspiserer systemet 100 prosent av produksjonen ved å sammenligne produktene med en godkjent prøve.

Systemet kan kjøres med en hastighet opptil 300 m/min og oppdager alle trykkdefekter på kartongen. Lim-maskinens utkastingssystem brukes til kaste ut defekte produkter.

Privat visning av systemet hos Versor
Versor tar imot kunder på visninger av systemet i perioden 15.-26. oktober 2018. Og noen kunder har allerede anskaffet løsningen.

- To Versor Inspector er allerede i perfekt drift hos kunder, og en tredje installasjon er på vei, forteller Dr Ansgar Kaupp, adm.direktør i EyeC GmbH. 

– Markedet etterspør denne nye teknologien og er klare for å dra fordeler av fleksibiliteten den tilbyr.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-10

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
foldekartong inspeksjon kartong lim limsystemer sjaktler

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC