...
BillerudKorsnäs har ansatt sjef for divisjonen Paper
Hele Biström har hatt lederroller og styreverv i store selskaper og ble kåret til «Årets mektigste forretningskvinne» i 2008.

Helene Biström blir sjef for Papir, en av BillerudKorsnäs’ tre divisjoner i den nye organisasjonen som trådte i kraft 1. oktober. Hun blir også en del av konsernledelsen.

Tidligere i år meddelte BillerudKornäs at selskapet oppretter tre divisjoner for år realisere selskapets vekststrategi på en mer effektiv måte. De tre divisjonene er Board, Paper og Solutions. Helene Biström blir sjef for divisjon Papir og en del av konsernledelsen. Helene Biström er i dag VD i Infranord.

Vil løfte divisjonen
- Det er min overbevisning at Helene sammen med det sterke teamet i Paper vil løfte divisjonen til nye nivåer når det gjelder produksjonsstabilitet og nye produkter, sier Petra Einarsson, CD og konsernsjef i BillerudKorsnäs.

Helen Bistrøm sier hun er beæret over å ha blitt tilbudt stillingen som sjef for divisjonen Paper i BillerudKorsnäs. 
- Kombinasjonen av stor kompetanse og innovasjon med fokus på bærekraft, gjør at BillerudJKorsnäs’ retning og produkter er i takt med tiden. Jeg ser fram til å utvikle divisjon Paper sammen med mitt team, sier Helene Biström.

Erfaren leder
Den nye divisjonssjefen er en erfaren leder som tidligere blant annet har vært VD for Vattenfall og Norrenergi. Helene har også hatt flere tunge styreverv hos aktører som Sveaskog og Pövry, der hun fortsatt er aktiv.

I 2008 ble Helene Biström kåret til «Årets mektigste forretningskvinne» av Veckans Affärer.


PER ØYVIND NORDBERG

Editor - Norway
PER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-10-09

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
Ansettelser papirproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC