...
European Paper Bag Day lanseres som årlig feiring
Europeiske produsenter av kraftpapir og papirposer innfører en årlig hyllest av de firberbaserte posene.

"The Paper Bag", som styres av organisasjoner for europeiske produsenter av kraftpapir og papirbæreposer, lanserer den første papirposedagen 18. oktober 2018. 

Formålet med European Paper Bag Day er å øke oppmerksomheten om papirbæreposer som en bærekraftig og effektiv emballasje for framtiden og kampen mot forsøpling. Papirbæreposer er laget av fornybare råvarer, kan gjenvinnes og er bionedbrytbare.

PR-framstøt for papirposer
- Ved å feire European Paper Bag Day vil vi trekke fram fordelene med papirbæreposer og invitere forbrukere til å kombinere sine emballasjevalg med god miljøsamvittighet, sier Elin Gordon, generalsekretær i CEPI Eurokraft.

I Europa er cellulosefibrene som brukes som råvare i papirposer hentet fra bærekraftig skogdrift. De lange fibrene gjør papiret egnet for resirkulering. I gjennomsnitt brukes papirfiber 3,5 ganger i Europa. Gjenvinningen reduserer karbonutslippet.

The Paper Bag ble startet i 2017 av ledende europeiske produsenter av kraftpapir og produsenter av papirposer. Hensikten er å promotere fordelene med papiremballasje. Plattformen styres av organisasjonene CEPI Eurokraft og EUROSACPER ØYVIND NORDBERG
per@packnews.com

Publisert: 2018-09-27

NØKKELORD (OBS! Klikk på et nøkkelord for å se flere artikler om samme tema)
papirbæreposer papirposer papirproduksjon

Packnews Sponsors
Packsuppliers
Search and find, who delivers what to and from the packaging industry.


HVEM LEVERER HVA
HVEM LEVERER HVA
Leverandørguide på nett og papir
FØLG OSS PÅ TWITTER
KALENDER
KALENDER
Finn emballasjebransjens viktigste messer og arrangementer
FØLG OSS PÅ FACEBOOK
RPC